Social Icons

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά. Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Μην εγκαταλείπετε ότι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δε χωράει παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ: Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΖΥΓΟΣ: Ξεπεράστε ότι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΙΧΘΥΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα.