Social Icons

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ότι και να κάνετε οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως, η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε, βοηθάει να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν επικεντρωθείτε σε συναινετικές λύσεις, η ανατροπή της λεπτής ισορροπίας είναι πολύ κοντά. Δείξτε διαλλακτικότητα και λιγότερο κριτική συμπεριφορά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δραματοποιείτε παρεξηγήσεις γιατί τα θεμέλια της σχέσης σας είναι γερά. Οι αντιρρήσεις που προβάλλει το έτερόν σας ήμισυ είναι για να δείξετε περισσότερη προσοχή στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ως αρχή σας να βασίζετε στις δικές σας δυνάμεις και αντοχές, αυτά που μόνοι σας προκαλείτε. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με τα κοινά σχέδια που έχετε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστιάστε στο στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές. Διαμορφώστε ένα καινούριο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούρια δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκρούσεις δε θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ότι σας πίεζε. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ότι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στο ρομαντισμό, στη δημιουργικότητα και στο αποτέλεσμα, για να αποκτήσετε μια φιλική ατμόσφαιρα με τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για αυτούς.