Social Icons

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις, θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν καινούριους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε μια συνεργασία ή να βάλετε μπροστά έναν από τους στόχους σας. Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί τις στιγμές που μπορείτε και περιορίστε τις καθημερινές σας σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη μια επίθεση και έτσι υποχρεώνεστε να κάνετε μερικές απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.
Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια που ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι λίγο, οργανώστε το χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας μία- μία και οριστικά.

ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, εκεί που η φαντασία σας καλπάζει. Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιθανότητες ενίσχυσης του θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προνοήστε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια σε βάρος σας, για να μη τους δώσετε τη χαρά της νίκης. Μη δώσετε συνέχεια σε ότι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.


ΙΧΘΥΣ: Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής. Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις.