Social Icons

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες. Η αναθεώρηση κάποιων δεσμεύσεων είναι αναμενόμενη και αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιστρατεύονται οι αναμνήσεις σας και παίζουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες σχέσεις σας. Δείξτε ψυχραιμία και μη δημιουργείτε εντάσεις, που θα φέρουν καινούριους προβληματισμούς στη ζωή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τις φωνές. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση που κρύβει μια συνομωσία που υπάρχει σε βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανατρέψτε τα δεδομένα και επιχειρήστε να ανοίξετε καινούριες πόρτες στη ζωή σας. Βάλτε σε άμεση εφαρμογή κάποια σχέδιά που έχουν ωριμάσει με την πάροδο του χρόνου.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας θα προσκρούσει σε αρκετά εμπόδια και θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ήρεμοι. Να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε μια σας κίνηση να καταστρέψει ότι έχετε χτίσει με κόπο και προσπάθειες χρόνων. Θα απεγκλωβιστείτε από ένα περιβάλλον που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να ξεφύγετε.

ΖΥΓΟΣ: Δρομολογήστε τις σκέψεις σας και ο σύντροφός σας θα υπερβεί κάποιες από τις ανασφάλειες που έχει. Μαζί μπορείτε να τα καταφέρετε θαυμάσια, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε μικρές ή μεγάλες, θα καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Σκέψεις και λόγια συνεργατών σας, θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές στις οικονομικές σας υποθέσεις. Βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, βοηθώντας στην κοινωνική σας εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία για να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση άμιλλας και ανταγωνισμού. Καταναλώστε το χρόνο και τις δυνάμεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας.