Social Icons

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι και ή ανίκανοι να αφομοιώσετε. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από το σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του, με τρυφερότητα και αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε για μια επαγγελματική συνεργασία για το μέλλον. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΛΕΩΝ: Ίσως οι άλλοι δεν παραδεχτούν ότι έχετε ικανότητες για να μη χρειαστεί να σας ανταμείψουν. Μην πτοηθείτε ή αφήσετε στην άκρη τα σχέδιά σας και εγκαταλείψετε τη μάχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε το χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει. Φροντίστε να είστε παρατηρητές σε ότι γίνεται και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν είστε επιφυλακτικοί στις προθέσεις σας, δε θα προδοθείτε στις αλλαγές που θα κάνετε. Εκτιμήστε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία των άλλων με μια πιο αντικειμενική ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κατακτήστε μια καινούρια στρατηγική συμπεριφοράς και διατηρήστε την. Σταματήσετε να μπαινοβγαίνετε στα αδιέξοδα που σας ταλαιπωρούν χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τα πιστεύω σας χωρίς να εγκαταλείψετε τις αξίες σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Ένα ταξιδάκι, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα.


ΙΧΘΥΣ: Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται για να ξεκόψετε από το παρελθόν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο.