Social Icons

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι. Προετοιμάστε το έδαφος για μια πιο σταθερή οικονομική βάση, που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας  πρόσωπα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Πρέπει να είστε διπλωμάτες με ένα συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και  επεκταθείτε με καινούριες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που χρειάζονται και μην ξεφύγετε από τα όρια.

ΛΕΩΝ: Ότι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με το σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Δε θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.


ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Επιστρατεύστε θετικές δυνάμεις προς όφελός σας, ενεργοποιώντας θετικά τη φαντασία σας.