Social Icons

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Η έλξη και η αντίθεση γίνονται συναρπαστικά στοιχεία για να διατηρηθεί η σχέση σας. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ότι καλύτερο έχετε να δώσετε από τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε παραστάσεις και δείτε πιο ξεκάθαρα τις πτυχές της προσωπικής σας ζωής. Δώστε οριστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και μείνετε σταθεροί σε αυτές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δε σας βοηθάει. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία.

ΛΕΩΝ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε λόγια που σας λένε άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας, θα σας δώσουν καινούριες ελπίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε προτεραιότητα στα εργασιακά σας θέματα για να ανακουφιστείτε από τις εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής. Δε χρειάζεται να κάνετε περιττά έξοδα μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα σας ζητήσουν να δώσετε. Επιβάλετε να φανείτε γενναιόδωροι με άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρτε αποφάσεις των σοβαρών σας θεμάτων, όταν δε θα είστε εκνευρισμένοι. Εξετάστε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεκουραστείτε γιατί η κούραση σας κάνει να πεισμώνετε και να γκρινιάζετε. Αξιοποιώντας σωστά όσα έχετε μάθει θα βοηθηθείτε για σημαντικές αγορές.


ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή σε αντιφατικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Εκμεταλλευτείτε τη ζωτικότητα που έχετε προς όφελός σας και μην αφήνετε να πηγαίνει χαμένη.