Social Icons

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εάν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος, βγείτε έξω με συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας, βρείτε λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα. Από το να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε όσους δεν αρέσει η ανοδική σας πορεία, πολύ απλά… αγνοήστε τους. Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις και να μην μπερδεύετε ή μία στην άλλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο.

ΖΥΓΟΣ: Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας, θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσο και αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακό να αφήσετε τους άλλους να αγγίξουν την ψυχή σας, αλλά απεναντίας θα είναι χρήσιμο, καθώς έτσι θα αποφύγετε τις απότομες και απροσδόκητες αντιδράσεις σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούριες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας, για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς.