Social Icons

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας. Η προσοχή και η πρόνοια θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε από ταλαιπωρίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε αλλαγές στην  εξωτερική σας εμφάνιση και βελτιώστε την εικόνα σας προς τα έξω, αφήνοντας τους γύρω σας άφωνους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα σε ότι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε τουλάχιστον να τα ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και αρκετές από αυτές δεν έχουν άλλα περιθώρια για να αναβληθούν. Οι προσπάθειές σας θα ανταμειφθούν, ενώ οι εντυπώσεις που θα αφήσετε στους συνεργάτες θα είναι θετικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά που θα κρατήσετε και όλα εκείνα από τα οποία θα απαλλαγείτε. Δεν αποκλείεται η έναρξη μιας νέας δημιουργικής δραστηριότητας.

ΖΥΓΟΣ: Η έννοια του αναπάντεχου και οι πιθανές ευκαιρίες που πρέπει να ανακαλύψετε και να αξιοποιήσετε θα βρίσκονται στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη σας βοηθά ώστε με λιγότερο κόπο να εισπράξετε πολύ περισσότερα. Να θυμάστε πως οι επιλογές σας πρέπει να γίνουν με γνώμονα αυτό που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο και όχι σύμφωνα με αυτό που αρέσει στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση να δείξετε τα νύχια σας θα είναι έντονη και αφού το πλανητικό σκηνικό δεν καταφέρνει να σας πτοήσει, η σιγουριά σας θα παραμείνει ανεπηρέαστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα δεν έχετε ανάγκη βοήθειας για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, όμως χρειάζεται προσοχή στις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε από τα άτομα που ξέρουν πώς να μετατρέπουν τα πάντα σε πάθος, αλλά τον τελευταίο καιρό προσπαθείτε να το έχετε κρυμμένο.


ΙΧΘΥΣ: Οι πληγές που σας άφησε ο προηγούμενος χρόνος δεν έχουν ακόμα επουλωθεί και ο φόβος μην ξαναπληγωθείτε σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που δείχνουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς.