Social Icons

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, απ’ το να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά σας κίνητρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Άσκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείται, είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απολαύστε τη συντροφιά τους και κάντε μαζί τους πράγματα που θέλατε από κοινού. Χαρείτε τις μέρες που ακολουθούν και αν υπάρχει μέσα στα σχέδια και ένα ταξιδάκι τολμήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε  δυναμικά στον επαγγελματικό χώρο, αλλά θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια τάση απληστίας και διεκδίκησης που θα έχετε έντονη, θα σας κάνει στα μάτια ανθρώπων που σας ξέρουν πολύ καλά, να μη σας αναγνωρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα αφορούν κλείσιμο συμφωνιών και να έχετε μελετήσει προσεκτικά υπογραφές συμβολαίων.


ΙΧΘΥΣ: Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Αρχίζετε να ξεπερνάτε την αίσθηση της μοναξιάς και να παρασύρεστε από ένα κύμα ζωντάνιας γύρω σας.