Social Icons

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή.

ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε τη δυνατότητα να περιμένετε αλλαγές, πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές. Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιο συνεργάτη σας. Στα εργασιακά σας θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δυο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούριες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή.