Social Icons

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε η επαγγελματική σας δράση να μην ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια, όσο αποφασισμένοι και να είστε για τα αποτελέσματα που μπορείτε να επιτύχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελιχθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα που καίνε, ειδικά όταν αυτά θα αφορούν άλλους που δεν έχετε τη σύμφωνη γνώμη τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας με αποτέλεσμα να είστε αρκετά ευέξαπτοι με τους άλλους. Μην προβείτε σε ριψοκίνδυνες ενέργειες, όπως επενδύσεις ή δάνεια, αλλά φροντίστε τα χρήματα που έχετε να είναι ασφαλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συγκρούσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου θα είναι αναπόφευκτες και αν δεν μπορείτε να σιωπήσετε, τουλάχιστον κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Υπάρχουν ακόμα αρκετές δυσκολίες να περάσετε, ώστε να πάψετε να νιώθετε απογοητευμένοι από προβλήματα που συναντάτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διπλωματία είναι ένα ταλέντο που εσείς δεν το διαθέτετε στο μέγιστο και χρειάζεται να το εξασκήσετε για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Οι δύσκολοι πλανητικοί συνδυασμοί που υπήρξαν, έφεραν συχνά εκρηκτικές καταστάσεις στις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αιχμηρότητα που θα διατηρείται θα επηρεάζει λίγο πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις. Πριν εκφράσετε πόσο τους αγαπάτε ή πόσο σας έχουν θυμώσει με τις παρεμβάσεις τους, ακούστε τις απόψεις και τις ανάγκες τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με αμεσότητα θα καταφέρετε να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε και θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί θα διαισθάνεστε ότι δε θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακριβώς γιατί δε θα έχετε την πρόθεση να μειώσετε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι γνωριμίες που θα έχετε θα είναι πολλές, κάποιες ευχάριστες, κάποιες προκλητικές και κάποιες αρκετά χρήσιμες. Η ανανέωση των σχέσεών σας, φιλικών και κοινωνικών είναι κάτι που σίγουρα το χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη χάρη, τη γοητεία, τη φιλικότητα και την καλή διάθεση θα προσελκύσετε πολλά άτομα. Δεδομένου ότι σε καθετί που κάνετε σπαταλάτε τρομερή ενέργεια, ο κίνδυνος της εξάντλησης ελλοχεύει.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε στο σώμα σας την ανάπαυση που του χρειάζεται και νιώστε συμφιλιωμένοι με τον εαυτό σας και τον κόσμο. Μην αφήσετε τις υπέρμετρες δραστηριότητές σας και την έντονη κοινωνική ζωή να απειλήσουν την υγεία σας.