Social Icons

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Ετοιμαστείτε να ξεχάσετε το παρελθόν και να πετάξετε από πάνω σας ότι σας άγχωνε. Αφήστε τεράστιες ποσότητες ενέργειας να αναδυθούν από μέσα σας και διαχειριστείτε τις σωστά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η βδομάδα παρουσιάζεται για τα επενδυτικά σας ζητήματα ιδιαίτερα θετική, αλλά δεν πρέπει να ενεργείτε ακολουθώντας πάντα την πεπατημένη οδό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί.
 
ΛΕΩΝ: Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα. Βγείτε έξω, διασκεδάστε, συναναστραφείτε κόσμο και παράλληλα διατηρήστε τις ίδιες παλιές σας φιλίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πείρα σας έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και του εσύ καταντά σκλαβιά για εσάς.
 
ΙΧΘΥΣ: Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση.