Social Icons

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Η επιθυμία σας να έρθετε όλο και πιο κοντά στην ουσία μιας σχέσης, θα σας κάνει να αποφύγετε την ψευδαίσθηση του επιφανειακού. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πριν αρχίσετε να νιώθετε πλήξη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα προβλέπεται να είστε άκρως γοητευτικοί και να κερδίζετε τους γύρω σας. Η ανάμειξή σας σε οικογενειακές διαμάχες δε θα αποφέρει τελεσίδικες λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μπροστά τις καινούριες σας μεθόδους και εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ένας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά, θα σας αναζωογονήσει. Κάποια κοινωνική εκδήλωση θα σας κάνει να προβληθείτε και να υπερισχύσετε απέναντι άλλων.
 
ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και παρασύρετε το σύντροφό σας. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που κατά καιρούς αναπτύσσετε. Θα έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν μια πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούρια εμπειρία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε πολλά στο κεφάλι σας, άλλα είστε σίγουροι πως ξέρετε πολύ καλά που βαδίζετε. Η δυναμικότητά σας θα εξωτερικευτεί σε πολλά επίπεδα, ακόμα και στον ερωτικό σας τομέα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αισιοδοξία σας θα κινείται σε τόσο υψηλά επίπεδα, που δύσκολα θα χάσει την έντασή της. Κάντε για μια ακόμα φορά αυτό που νιώθετε, ακόμα και αν θα έχετε διαφορετικό προσανατολισμό.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι, στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας παρά προς τα έξω. Προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις που ξέρετε πως θα σας βλάψουν λιγότερο μακροπρόθεσμα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ερωτικές ανακατατάξεις που θα γίνουν μέσα σας, θα γεμίσουν ουσιαστικά το χρόνο σας. Επιστρατεύστε την εντιμότητά σας, για να είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα αλλάξουν και θα έχετε την ανάγκη να επιλέξετε εκείνους που είναι πραγματικά δημιουργικοί και θα σας βοηθήσουν.