Social Icons

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα. Μόνο βάζοντας μπροστά την τόλμη σας θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκτιμήστε τα προτερήματα των δικών σας ανθρώπων και μη βλέπετε μόνο τα ελαττώματά τους. Μην απομονώνεστε και κλείνεστε στο καβούκι σας, γιατί έτσι θα μείνετε για καιρό μόνοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε χρειάζεται να αγανακτείτε συνέχεια για τις απαιτήσεις των ανώτερων σας, αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Θέστε άμεσα ένα θέμα που σας απασχολεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζήστε την κάθε μέρα που έρχεται και μη μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε τη λογική και την ευαισθησία σας να συνεργαστούν για να λύσετε κάποιο πρόβλημα.
 
ΛΕΩΝ: Στα μεγάλα λόγια που ακούτε φανείτε επιφυλακτικοί, αντί να ενθουσιάζεστε υπέρ του δέον. Σε προσωπικά θέματα που ακόμα σας πονάνε, το καλύτερο θα ήταν να το παίζετε αδιάφοροι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλάξτε εμφάνιση για να νιώσετε καλύτερα ή κάντε ένα ταξιδάκι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα. Για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν, βρείτε εναλλακτικές λύσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Περάστε τη σημερινή μέρα με ένα καλό σας φίλο για να διασκεδάσετε ή με το σύντροφό σας για να χαλαρώσετε. Δε χρειάζεται να ανακατέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τις προσωπικές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε το κλίμα έχει βελτιωθεί αρκετά, οπότε μπορείτε να ανανεώσετε μια σχέση που έχει ξεθωριάσει ή να αρχίσετε κάτι καινούριο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αγχωθείτε αρκετά και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επικίνδυνη επένδυση ή ρίσκο. Πιθανόν να νιώσετε ότι οι αξίες σας χάνουν έδαφος και να απογοητευτείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Προσέξτε λοιπόν τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.