Social Icons

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2024

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...
 
Στις 3 ο Δίας στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, ευνοεί το ρίσκο για την αύξηση των εισοδημάτων. Η δημιουργικότητα σε επαγγελματικό επίπεδο θα ανταμειφθεί. Ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, προωθεί θέματα εργασίας και καριέρας, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο το συναισθηματικό σας τομέα.
 
Στις 4 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, κάνοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο και σύνοδο με το Δία στους Διδύμους. Θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 6 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 8 η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.
 
Στις 9 ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, προκαλεί προστριβές και εντάσεις που δύσκολα θα κοπάσουν αν δε μάθετε να οπισθοχωρείτε και να αφήνετε και μια κουβέντα να πέσει κάτω.
 
Στις 10 ο Άρης περνάει στον Ταύρο και γίνεστε περισσότερο ερωτικοί και αισθησιακοί, αλλά ταυτόχρονα πιο συγκρατημένοι στην εκδήλωση συναισθημάτων. Επαγγελματικά θα είστε πιο οργανωμένοι και σταθεροί στις απόψεις αλλά και αποφάσεις σας. Η δυναμικότητά σας θα βοηθάει να κατακτήσετε στόχους, όμως, να θυμάστε να έχετε περιορισμένο το πείσμα για να μην υπάρξουν συγκρούσεις με συνεργάτες.
 
Στις 11 ο Άρης στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Κρατήστε αποστάσεις και σιγή ιχθύος για να αποφύγετε προβλήματα και ρήξη στις σχέσεις σας.
Στις 12 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, δημιουργεί προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Ασυνεννοησία, αναταραχή και έντονο παρασκήνιο θα σας φέρουν στα όριά σας και ίσως σε ρήξη με ορισμένους συνεργάτες.
 
Στις 14 ο Ήλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ερμή στους Διδύμους, είναι πολύ καλή διέλευση για να συζητήσουμε προσωπικά θέματα, να αναλύσουμε τις θέσεις μας και να γίνουμε απόλυτα κατανοητοί.
 
Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο, και θα αποζητάτε την ηρεμία, τη γαλήνη, την ασφάλεια και την αρμονία στον οικογενειακό σας χώρο. Εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας  για να γεμίσετε μπαταρίες και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι παραστρατήματα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, κάνοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως).
 
Στις 20 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποφύγετε να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.
 
Στις 21 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, εντείνει τον εκνευρισμό και τις αψιμαχίες. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Στις 22 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που χρειάζονται αλλαγές και όχι συμβιβασμούς. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που δε θα φέρουν επιθυμητά αποτελέσματα και εστιάστε στην οργάνωση και στη σκληρή δουλειά. Σε προσωπικό επίπεδο βελτιώστε τις σχέσεις σας και ενισχύστε τους δεσμούς σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). 
 
Στις 26 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες.
 
Στις 29 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Στις 30 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.