Social Icons

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Από το να αναλάβετε και άλλες παραπάνω ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας. Δε χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δε γνωρίζετε καλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δε σας συμφέρει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσετε τα νεύρα σας.
 
ΛΕΩΝ: Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό. Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα καινούρια δεδομένα. Ελιχθείτε στη σχέση σας και μην επιτρέψετε τις παρεμβάσεις τρίτων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στη σχέση σας τη λογική, να λειτουργήσει περισσότερο από το συναίσθημα. Κάποιες κοινωνικές σας εμφανίσεις θα σημειώσουν επιτυχία και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Ελέγχοντας τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες και συνεχείς.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας που τόσο δύσκολα την αποκτήσατε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν από το οικογενειακό σας περιβάλλον να έχει εξωφρενικές απαιτήσεις από εσάς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να τηρείτε τις υποσχέσεις που δίνετε, γιατί οι άλλοι επενδύουν πάνω σε αυτές. Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι, καθώς η σημερινή ημέρα σας δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό.
 
ΙΧΘΥΣ: Η απληστία που θα συναντήσετε από ορισμένους συνεργάτες σας, θα σας χαλάσει τη διάθεση. Σχεδιάστε μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό σας, καθώς θα χαρεί πολύ και αυτός και εσείς.