Social Icons

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Εάν δε μάθετε να είστε εγκρατείς στις δικές σας ανάγκες, δε γίνεται να το επιβάλετε στους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονιστεί μέσα από τη στήριξη τρίτων αλλά και από τις δημιουργικές προσπάθειές σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Ενώ συνήθως αργείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, θα έχετε εντονότερη ώθηση για να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια εποικοδομητική συνεργασία θα είναι μια σημαντική πηγή εσόδων. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε καλά ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.
 
ΛΕΩΝ: Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρι ενός σημείου. Οι εσωτερικές συγκρούσεις θα βγουν στην επιφάνεια, εξαιτίας γεγονότων που δεν επιτρέπουν αναβλητικότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βασανίζεστε με τις τόσες απαιτήσεις σας και αποστασιοποιηθείτε από τις σκέψεις που σας οδηγούν στο να κερδίζετε εντυπώσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να συμμετέχετε ενεργά στις αποφάσεις που είχε πάρει και είχατε αποδεχτεί. Προκειμένου να αλλάξουν οι συνθήκες της καθημερινότητας, ο σύντροφός σας θα βρει νέους τρόπους επιβίωσης.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συσπείρωση των δυνατοτήτων σας θα έχει μια θετική βαρύτητα προς τον κοινωνικό σας περίγυρο. Αξιοποιήστε γνωριμίες και επαφές προς όφελος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δε σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις. Μια ερωτική ιστορία που θα αναπτυχθεί, θα σας εκπλήξει με την έκβαση που θα έχει.
 
ΙΧΘΥΣ: Διεκδικήστε περισσότερα χωρίς να βάζετε συναισθηματικά όρια, γιατί θα γίνετε υποχείρια των άλλων. Ακούστε τη συνείδησή σας και μην περιμένετε να ευχαριστήσετε τους πάντες.