Social Icons

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα. Στρέψτε τα ενδιαφέροντά σας σε εργασιακά θέματα και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορέσει η σχέση σας να αναπνεύσει και να απελευθερωθεί από ανούσιες αναστολές, δημιουργήστε εσείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απαλλάξετε το σύντροφό σας από αυτοπεριορισμούς, γιατί οι ευθύνες που έχει αναλάβει είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να αντέξει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε όλες σας τις τεχνικές για να μην ωθήσετε τους συνεργάτες σας να ξεπεράσουν τα όρια της υπομονής τους με τις διαρκείς παρεμβάσεις σας.
 
ΛΕΩΝ: Αποδείξτε έμπρακτα στο ταίρι σας πως δε φτάνουν οι πρωτοβουλίες για να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συγκεντρώσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή, γι’ αυτό χαρείτε τις στενές επαφές. Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά.
 
ΖΥΓΟΣ: Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε για αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να καταλάβετε πως έχετε ελπίδες να επαναπροσδιορίσετε τη μεταξύ σας επικοινωνία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους με φίλους και το στενό σας οικογενειακό περιβάλλον. Αναγνωρίστε έγκαιρα τις ευκαιρίες για να μη μείνετε έξω από το παιχνίδι.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συμβιβαστείτε στις μεγάλες σας προσδοκίες, καθώς με διπλωματία όλα θα γίνουν καλύτερα. Με τον πολύ ρεαλισμό δεν καταφέρνετε τίποτα, γι’ αυτό φανείτε και λίγο ρομαντικοί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις μάχες που δίνετε για να πετύχετε, φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, πριν νιώσετε πλήξη.
 
ΙΧΘΥΣ: Επιβάλετε να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Για να αλλάξετε την ψυχική σας διάθεση, πρέπει να αλλάξετε την εμφάνισή σας.