Social Icons

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

ΙΟΥΝΙΟΣ 2024

ΚΡΙΟΣ:
Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ερωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε. Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 10 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, εξιδανικεύστε τον έρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει μια σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 4 με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί σας άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Οπότε, τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας, θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια για το ευτυχισμένο τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δε βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Οπότε κινηθείτε χωρίς δισταγμούς αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση για εσάς. Στις 18 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, εκμεταλλευτείτε τη διανοητική ικανότητα που έχετε και ικανοποιήστε την ακόρεστη δίψα σας για επικοινωνία, αναπτύσσοντας παράλληλα και την κοινωνικότητά σας.
 
ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας άτομα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να βασίσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο, που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν. Έχετε πολλά να κερδίσετε γι’ αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε συζητήσεις με τους γύρω σας, αλλά αν δε βρεθεί η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε μην αισθανθείτε σα το ψάρι έξω από το νερό, γιατί αν επιχειρήσετε να καταλήξετε με το έτσι θέλω σε ασφαλή δεδομένα, θα χαλάσετε την καλή διάθεση. Αφήστε τα πολλά λόγια για αργότερα και ασχοληθείτε με πιο ουσιώδη πράγματα, που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Θα έχετε την πολυτέλεια να διαλέξετε ανάμεσα σε αρκετά πρόσωπα τη σχέση που σας ταιριάζει, όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και πνευματικά που είναι και αυτό που σας ενδιαφέρει πρωτίστως.
 
ΖΥΓΟΣ: Στις 6 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, οι προκλήσεις για επιτυχία θα είναι περισσότερες, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τις ήδη υπάρχουσες πηγές ενέργειας σας και ανακαλύψτε και άλλες που είναι κοντά σας, αλλά δεν τις είχατε εκτιμήσει όσο άξιζαν. Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις για να αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας σαν ατού την ανάγκη σας για ελευθερία. Ανακαλύψτε και ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα και γιατί όχι να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου έρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί αντλήστε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να γίνετε θύμα. Προσπαθήστε να μη σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να μην σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι.  Στις 22 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκδηλώστε τον ερωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχει σκοπό να καταλήξει κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ότι πιστεύατε στην αρχή.
 
ΙΧΘΥΣ: Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Στις 18 με τον Ερμή να περνάει στον Καρκίνο, χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος.