Social Icons

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Βρείτε ψυχική ικανοποίηση σε συναναστροφές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας δημιουργεί είναι άγχος. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε ότι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας.
 
ΛΕΩΝ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται.
 
ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος.
 
ΙΧΘΥΣ: Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους.