Social Icons

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Θα έχετε μια ικανοποιητική φιλική και κοινωνική επικοινωνία, αλλά και πληθώρα επισκέψεων που δε θα μπορείτε να αποφύγετε, που όμως θα σας κάνει καλό ψυχικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν  η πίεση που δεχθήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Συνεχίστε τις προσπάθειές σας και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν στη ζωή σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας, ενώ τα σχέδια που είχατε σε συζητήσεις που κάνατε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
 
ΛΕΩΝ: Μη γυρίζετε σε καταστάσεις που σας αγχώνουν και δε σας οδηγούν πουθενά. Για να μην αγχωθείτε αργότερα, τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην επωμίζεστε εσείς όλες τις ευθύνες.  Αντιμετωπίστε με χιούμορ τα εμπόδια και θα δείτε τις εξελίξεις να σας δικαιώνουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Λειτουργήστε αυτόνομα για να καλύψετε τις πιο προσωπικές σας ανάγκες. Καινούριες συναναστροφές θα αλλάξουν θετικά το τοπίο της καθημερινότητάς σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον σας στη σχέση σας, θα είναι αλυσιδωτές. Ο σύντροφός σας χρειάζεται χρόνο για να καταφέρει να βγει από τα αδιέξοδα, οπότε μην πανικοβάλλεστε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με το να σταθεροποιήσετε μια σχέση που εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει. Μην είστε καταπιεστικοί, ούτε παράλογοι στις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε πράγματα που σας ενθουσιάζουν προκειμένου να ξεφύγετε από την πλήξη που νιώθετε. Ένα μικρό συμβάν θα σας κάνει να δείτε τη ζωή από μια άλλη οπτική γωνία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανακατεύεστε σε επαγγελματικές συζητήσεις, ειδικά σε αυτές που δε σας αφορούν. Πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προκαλέσουν αναστάτωση. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας, αλλά αν χρειαστείτε βοήθεια μη διστάσετε να τη ζητήσετε.