Social Icons

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά το διάστημα του χρόνου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρνατε να βγείτε από τη δύσκολη θέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους.

 

ΛΕΩΝ: Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ρυθμοί σας την περίοδο των γιορτών θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώνουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο.

 

ΙΧΘΥΣ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.