Social Icons

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Το να παραδεχθείτε κάποια λάθη σας δεν είναι τόσο οδυνηρό όταν αγαπάτε πραγματικά. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με το να εκνευρίζεστε χωρίς λόγο και να είστε απότομοι δε θα ωφεληθείτε σε τίποτα. Θα νιώσετε καλύτερα μόλις απομακρυνθούν οι πιέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα, καθώς στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς. Μην απομακρύνεστε από τους άλλους, επειδή περνάτε και οι δυο μια μεταβατική περίοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με μέλη της οικογένειάς σας. Περιορίστε εγωισμούς για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν οι άλλοι.

 

ΛΕΩΝ: Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον φροντίστε να τη βελτιώσετε. Φροντίστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή τι είναι αυτό που εσείς θέλετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε τα καινούρια σας σχέδια έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Τολμήστε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις που έχουν τα φόντα να αποδώσουν αργότερα.

 

ΖΥΓΟΣ: Μην καταπιέζετε τους άλλους να ζουν σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Πρέπει πάση θυσία να ξεδιαλύνετε παρεξηγήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που υπάρχουν για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Ενισχύστε τη διάθεσή σας και με ώριμη σκέψη θα αποκτήσετε περισσότερη σιγουριά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαγκιστρωθείτε από καταστάσεις που σας δίνουν ψεύτικες ελπίδες. Βρείτε χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε σωστούς συνδυασμούς για να είστε αποδοτικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε διαλλακτικοί και να παίρνετε μέρος μόνο σε ουσιαστικές συζητήσεις. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιπόλαια συμπεριφορά μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα με τους συνεργάτες σας. Ήρθε η στιγμή να προωθήσετε συμμαχίες που θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Αποκαταστήστε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Δε χρειάζεται να παρασύρεστε από εφήμερες περιπέτειες που δε σας ταιριάζουν.