Social Icons

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ 2021

Ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία πολλές φορές κάθε χρόνο για μερικές εβδομάδες κάθε φορά. Σαν πλανήτης κυβερνάει την επικοινωνία και την τεχνολογία, οπότε οι οπισθοδρομήσεις του επηρεάζουν το σύγχρονο κόσμο μας. 
Το 2021 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στα ζώδια του Υδροχόου, των Δίδυμων και του Ζυγού. Και τα τρία είναι σημάδια του αέρα, που εκπροσωπούν το νου και τον κοινωνικό περίγυρο, οπότε θα πρέπει να επικεντρωθείτε στον τρόπο με τον οποίο θα κινούσαστε και θα προσεγγίσετε τους γύρω σας. Φαίνεται να ταιριάζει με την εποχή που ζούμε, καθώς ο κοροναϊός δημιούργησε προβλήματα από το 2020 στις επαφές και στην κοινωνικότητα. Άρα πρέπει να κινείστε έξυπνα και να βρείτε εντελώς διαφορετικούς τρόπους δέσμευσης ή επανασύνδεσης.

Την πρώτη του οπισθοδρόμηση ο Ερμής την κάνει στον Υδροχόο από τις  30 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου. Επαναφέρετε παλαιά όνειρα και σχέδια για το μέλλον, αποφεύγοντας αντιδραστικές κινήσεις και επαναστάσεις χωρίς λόγο. 

Καθώς συνδυάζεται με τον Δία και τον Κρόνο που θα κινούνται και αυτοί στον Υδροχόο, θα δημιουργηθούν προβλήματα που από αυτά θα πάρετε μαθήματα για να δημιουργήσετε ένα νέο μέλλον.

Τη δεύτερη φορά που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα είναι στους Διδύμους από τις 29 Μαΐου έως τις 22 Ιουνίου. Επικεντρωθείτε στα σχέδια και στους στόχους σας, αναθεωρώντας τον τρόπο που εκφράζεστε. Αναλογιζόμενοι πως θα πραγματοποιηθεί και μια ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, επιβάλλεται να βρείτε τις ισορροπίες με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός  και να εκμεταλλευτείτε τις δεύτερες ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε κάποια ζητήματα.

Η τρίτη και τελευταία οπισθοδρόμηση του Ερμή για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχετε απομακρυνθεί, επανεξετάστε συνεργασίες, ρυθμίστε εκκρεμότητες και αποκαταστήστε την ισορροπία στη ζωή σας.