Social Icons

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.

 

ΛΕΩΝ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να εκφραστεί και να δείξει με λόγια και έργα αυτά που αισθάνεται. Παλιές διαφωνίες θα δώσουν τη θέση τους σε κοινούς στόχους και οι προθέσεις του θα είναι καλοπροαίρετες.

 

ΖΥΓΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους.

 

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει κάνοντας καμιά φορά και τα στραβά μάτια και μετά περιμένετε τις εξελίξεις.