Social Icons

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι σωστές κινήσεις θα σας βοηθήσουν να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν.

 

ΛΕΩΝ: Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα. Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί πληγώνετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Εκφράστε ακριβώς αυτά που αισθάνεστε ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να σας καταλάβουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρμονικά φαίνεται πως θα συνεργαστούν για εσάς οι πλανήτες. Απολαύστε επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις χωρίς να υπάρχουν προβλήματα ή προστριβές με τους γύρω σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το όμορφο κλίμα στην προσωπική ζωή θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και στιγμές πάθους και έντονου ερωτισμού με το σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφεθείτε και ζήστε τη μαγεία που έχετε στερηθεί τους τελευταίους μήνες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, αλλά και λόγω των σκέψεων που κάνατε που σας γύριζαν συνέχεια πίσω στο παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.