Social Icons

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Κυριακή 17 έως 23/1/21

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να απομυθοποιείτε τις καταστάσεις για να απολαύσετε τις στιγμές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ περισσότερες απ’ ότι συνήθως οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε πισωγυρίσματα για να μην είστε μόνοι. Αφήστε το μυαλό σας καθαρό από επηρεασμούς τρίτων και οι παρούσες καταστάσεις θα σας υποδείξουν ότι ο κύκλος του παρελθόντος έκλεισε οριστικά. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στο κατάλληλο πρόσωπο και να μην είστε ατομιστές μια που έτσι κι αλλιώς θα βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα. Εξάλλου, στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι τόσες, όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι. Όσοι έχετε ήδη ταίρι στη ζωή σας θα πρέπει να προσέξετε τις κρίσεις ζήλιας που σας πιάνουν κατά διαστήματα. Μην προσπαθήσετε να τραβήξετε πιο κοντά το σύντροφό σας με θεατρικές κινήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα όσο πεζή και αν σας φαίνεται, γιατί θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας αλλά και να αποφύγετε υφάλους. Ακούστε μόνο την εσωτερική σας φωνή και όχι συμβουλές τρίτων για προσωπικά ζητήματα. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, καθώς ο καθρέφτης φαίνεται να είναι κάπως σκληρός μαζί σας. Έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας, ενώ θα αποκτήσετε ένα ακόμα ατού για την ψυχολογία σας αλλά και για τις επαφές που θα κάνετε. Δείτε την ομορφιά που εκπέμπετε σαν το δυνατό σας σημείο και θα πετύχετε πολλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε τις δύσκολες στιγμές να σας προκαλέσουν στρες ή κατάθλιψη και να επηρεάσουν το νευρικό σας σύστημα. Αργές και σταθερές αλλαγές που επιθυμούσατε καιρό, θα βάλουν την καθημερινότητά σας σε καινούριους ρυθμούς. Μπορεί αν κινηθείτε μυστικά να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο.

 

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και πραγματοποιήστε ταξίδια, αποφεύγοντας το ρίσκο, για να έχετε αίσια αποτελέσματα. Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις. Παρόλο που με έξυπνες κινήσεις θα έχετε μεγάλη άνοδο σε οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, η μέρα ξεκινάει βρίσκοντας σας προβληματισμένους σε ότι έχει σχέση με παιδιά και οικογένεια και κάνοντάς σας να νιώθετε ιδιαίτερα αδύναμοι να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διακινήστε τις ιδέες σας χωρίς να υπερβάλετε, αφού νιώθετε έντονα την ανάγκη της υλικής σας εξασφάλισης. Δουλέψτε με διπλωματία για να μπορέσετε να απαιτήσετε να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σας. Το θάρρος θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστείτε, αλλά μην το παρακάνετε για να αποφύγετε συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν έριδες και αντιπαλότητες. Πρέπει να θυμάστε πως η ευνοϊκή έκβαση των υποθέσεων σας, θα εξαρτηθεί από τη σωστή δόση δυναμισμού και αισιοδοξίας που θα διοχετεύσετε τόσο στην εργασία σας, όσο και στην καθημερινότητά σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει αφθονία σε προσκλήσεις από φίλους, πάρτι και έξοδοι για διασκέδαση. Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε σχέση ή να κάνετε αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή, μην περιμένετε τον πρίγκιπα του παραμυθιού να σας χτυπήσει την πόρτα. Κυκλοφορήστε, βγείτε, δείξτε την ερωτική σας διάθεση, μια που οι ευκαιρίες που θα έχετε δε θα είναι λίγες, όμως, να θυμάστε πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να  μην πληγώσετε άτομα που σας έχουν σταθεί στο παρελθόν και γνωρίζετε πως ήλπιζαν να έχουν στο μέλλον κάτι περισσότερο με εσάς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις της κοινής σας πορείας, γιατί αλλιώς ενδέχεται να βομβαρδίζετε το μυαλό σας με ανυπόστατα σενάρια που θα κουράσουν τόσο εσάς, όσο και το σύντροφό σας. Το σημείο που κάνετε από την αρχή λάθος είναι η προσκόλληση που έχετε σε αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Όμως, να θυμάστε πως επειδή έτυχε να έχετε «καεί» από κακές συμπεριφορές, δε σημαίνει ότι πρέπει να τις συγχέετε με το παρόν και να είστε μονίμως καχύποπτοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι άδικο για εσάς να καταστρέψετε ή να διώξετε μια σχέση που έχει να σας προσφέρει πολλά και πάνω απ’ όλα ευτυχισμένη ζωή. Εάν νιώθετε ότι η ρουτίνα έχει εισβάλει στη σχέση σας, αποφασίστε να την τονώσετε με ρομαντικά τετ α τετ ή μικρές αποδράσεις από τα καθημερινά. Μην σκέφτεστε πως μετά από ώρες δουλειάς ποιος έχει κέφι για διασκέδαση. Αλλάξτε τακτική και μην κολλάτε στα «πρέπει». Όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με σωστό τρόπο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στις δύσκολες περιόδους που περνάτε κατά καιρούς. Ο σωστός τρόπος έκφρασης θα σας δώσει μια μοναδική ευκαιρία για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας και να τις κάνετε πιο ουσιαστικές. Βγάλτε από δίπλα σας άτομα που σας δίνουν κάτι αλλά σας απορροφούν ενέργεια και σας απομυζούν υλικά. Ορίστε εσείς τους κανόνες και τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας σχέση, για να μην παιχτούν μέσα στο μυαλό σας και στην καρδιά σας σενάρια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανακατατάξεις στις σχέσεις σας, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν και η νοσταλγική τάση που θα έχετε στη λειτουργία τους, θα ανασύρουν στην  επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος δίνοντας περισσότερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Εσείς θα κρίνετε, θα διαλέξετε και θα αποφασίσετε ποιους θα δείτε και πως θα τους συμπεριφερθείτε. Ακόμα και αν κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι που είχατε ζήσει μαζί τους και νιώθετε οικεία, η άποψη που θα έχετε σχηματίσει για τις σχέσεις σας δε θα απειληθεί.

 

ΙΧΘΥΣ: Τα λάθη που έχετε κάνει έρχονται στο μυαλό σας σαν ταινία, κάνοντάς σας να πιέζεστε ακόμα περισσότερο αφού θα εξακολουθεί να σας είναι δύσκολο να παραδεχτείτε πως εσείς είστε οι υπεύθυνοι για ότι έγινε. Προτιμάτε να βρίσκετε εξιλαστήρια θύματα για τα σφάλματά σας παρά να δείτε την πραγματικότητα. Πρέπει να σταματήσετε να λειτουργείτε κατά αυτόν τον τρόπο και να αποκτήσετε αυτογνωσία, για να προχωρήσετε μπροστά και να μη χάνετε χρόνο σε πισωγυρίσματα ή σε άρρωστες καταστάσεις.