Social Icons

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Να είστε σίγουροι πως με ένα πλατύ χαμόγελο μπορείτε να ανοίξετε πολλές πόρτες. Ανακαλύψτε τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά στη ζωή σας για να είστε ευτυχισμένοι.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας αποφύγετε παγίδες του εργασιακού σας χώρου. Μη δώσετε αφορμές για σχόλια που μπορείτε να τα βρείτε μπροστά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαφυλάξτε μια φιλική σας σχέση που μπορεί να σας στηρίξει ηθικά. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και εκείνες του συντρόφου σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες αναβολές που σας εκνευρίζουν μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάποια λάθη. Επιβάλετε να φανείτε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας επιλογές.

 

ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας για να μπορέσετε να κάνετε εργασιακά ανοίγματα. Ομορφύνετε την καθημερινή σας ζωή κάνοντας ότι γεμίζει την ψυχή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η παρουσία ενός ατόμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση της επαγγελματικής σας υπόθεσης. Γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν είναι πολύ πιθανές.

 

ΖΥΓΟΣ: Προχωρήστε μπροστά αφήνοντας πίσω όσα σας έχουν πονέσει και σας έχουν πληγώσει. Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία που θα σας δοθεί για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού αντιληφθείτε το μέγεθος της προσφοράς που σας γίνεται φροντίστε να είστε σεμνοί. Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διώξτε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας εμποδίζουν να δείτε τα καλά. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να είστε έτοιμοι για αλλαγές στην καθημερινότητά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απομακρυνθείτε τάχιστα από άτομα που δεν έχουν και δεν είχαν να σας δώσουν τίποτα. Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να έχετε καθαρό μυαλό για να χειριστείτε τις καταστάσεις καλύτερα. Ρυθμίστε εκκρεμότητες που δε σας επιτρέπουν να σηκώσετε κεφάλι.

 

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, γιατί μπορεί να πληγώσετε τους γύρω σας. Εάν δεν είστε σαφείς, ενδέχεται να συμβούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.