Social Icons

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Για να καλυτερέψουν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν δημιουργηθεί, αλλά θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, για να το πράξετε τώρα. Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε πως τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από τίποτα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσοι δεν έχετε κάποια συναισθηματική σχέση, θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΛΕΩΝ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως εκτός από πάθος έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βασίζεστε σε λόγια που ακούτε όσα και αν σας τάζουν, αν δε βλέπετε πράξεις. Εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Η πίεση που θα υπάρχει αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσεγγίστε το σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δε γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στο κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, μια που οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σας θλίβουν.


ΙΧΘΥΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας.