Social Icons

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ 2017

«1»… ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το 2017!!!

Αφήνοντας πίσω το 2016 μια χρονιά που αντιπροσώπευε έναν κύκλο ζωής εννέα χρόνων -καθώς αριθμολογικά εκπροσωπούνταν από το 9- ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος ζωής από την αρχή το 2017.

Ο αριθμός «1» συμβολίζει το ξεκίνημα και οτιδήποτε νέο, ενώ ανοίγει και καινούριες προοπτικές. Έτσι την νέα χρονιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας είτε για να συνεργαστείτε, είτε για να ηγηθείτε σε στόχους και σχέδια.

Το 2017 συγκεντρώνει τις δονήσεις του «2», τις επιρροές του «0», τα χαρακτηριστικά του «1» και τις ενέργειες του μυστικού «7».

Αναλύοντας το 2017 βλέπουμε μπροστά να ηγείται ο αριθμός «2» που συνδέεται με τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων, του ενστίκτου και της φαντασίας. Γνωρίζοντας πως θα είναι μπροστά για μια ολόκληρη χιλιετία, η επιρροή του είναι ισχυρή στο να δημιουργεί την ανάγκη για αρμονία, ευελιξία, συνεργασία, αγάπη, φροντίδα, κατανόηση, διπλωματία, και ευαισθησία και δεκτικότητα.   Το «0» που ακολουθεί δεύτερο στο 2017 συνδέεται με τον Πλούτωνα, αντανακλά τη δύναμη των νέων ενεργειών, τις εποικοδομητικές αλλαγές, τη δημιουργία νέων κατευθύνσεων, την αιωνιότητα και το άπειρο... Ενισχύει τις δονήσεις των αριθμών περιλαμβάνοντας όλα τα χαρακτηριστικά τους. Στη συνέχεια το «1»  συνδέεται με τη Γέννηση. Είναι ο Θεός, το πνεύμα και η συνείδηση. Είναι η αρχή για να δημιουργηθούν οι υπόλοιποι αριθμοί και ο μοναδικός αριθμός που είτε πολλαπλασιαστεί, είτε διαιρεθεί παραμένει αναλλοίωτος. Αναφέρεται σε νέα ξεκινήματα, δίνει κίνητρα και φέρνει πρόοδο, έμπνευση, δυναμισμό, επιτυχία και ικανοποίηση. Δημιουργεί πραγματικότητα τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις και τις δράσεις μας. Το «7» που ολοκληρώνει το 2017 συνδέεται με τον Ποσειδώνα, πλανήτη που βοηθάει σε πνευματικό επίπεδο, διαλύοντας φόβους και εμπόδια και αυξάνει τη διόραση. Ενθαρρύνει την ανεξαρτησία, αναζητάει τη γνώση, και ενισχύει συναισθήματα και διαίσθηση.

Ανακεφαλαιώνοντας τι έχουμε να περιμένουμε από τη νέα χρονιά είναι μπόλικη δράση και νέα ξεκινήματα. Δε θα λείψει η πρωτοτυπία, οι εφευρέσεις, οι ανακαλύψεις, ακόμα και νέοι ηγέτες θα βγουν στο προσκήνιο. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σας για να αναπτύξετε τις ιδέες σας, να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, να απολαύσετε αναγνώριση, να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή να αλλάξετε πορεία επαγγελματική.

Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μη φοβάστε να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια που εσείς οι ίδιοι θα χαράξετε την πορεία τους. Τελειοποιήστε τις ικανότητές σας, εκπαιδευτείτε σε αυτό που θέλετε και βλέποντας τα πράγματα με ρεαλισμό κάντε τη δική σας εκκίνηση.

Για να βρείτε ποιο είναι το προσωπικό σας έτος, πως θα σας επηρεάσει και τι θα σας φέρει το 2017, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με τον αριθμό της χρονιάς που φέτος είναι το «1». Προσθέτετε μέχρι ο αριθμός να είναι μονοψήφιος. (π.χ. 15/6 συν το 1 που εκπροσωπεί το 2017. 1+5+6+1=13 (1+3)= 4



Προσωπικό έτος «1»

Ο Αριθμός «1» είναι η αρχή των πραγμάτων στη ζωή και έχει θετικά και αρνητικά γνωρίσματα. Όσους σας αντιπροσωπεύει φέτος αυτός ο αριθμός θα θέλετε να κάνετε αλλαγές και την προσωπική σας επανάσταση. Ολοκληρώστε οτιδήποτε έχετε αφήσει μισό, αν θέλετε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας. Δε θα σας λείπει η δύναμη ή ο ενθουσιασμός για να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις. Η επιπλέον ενέργεια που θα έχετε, κάποιες φορές θα σταθεί εμπόδιο απέναντί σας καθώς θα υπάρξουν άνθρωποι που θα είναι δύσπιστοι για τις ικανότητές σας και για τη στρατηγική που ακολουθείτε και θα εναντιώνεστε μαζί τους, ενώ σε όσους συμφωνούν με τη μεθοδολογία σας θα είστε ευγενικοί. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει πρόοδος στη ζωή σας και θα είστε εξαιρετικά τυχεροί έχοντας προσωπικό έτος τον αριθμό «1», οπότε προτιμήστε να είστε απλοϊκοί απέναντι στους άλλους και να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες υπέρ σας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Έφτασε η στιγμή για νέα επιτεύγματα. Μάθετε να ακούτε τις επιθυμίες και τις σκέψεις σας και βάλτε στόχο να πετύχετε αυτά που θέλετε τώρα που ανοίγει νέος κύκλος στη ζωή σας.


Προσωπικό έτος «2»

Ο αριθμός «2» δίνει έμφαση στην ομαδικότητα, άρα ότι θέλετε να πετύχετε φέτος  θα το καταφέρετε στηριζόμενοι σε συνεργασία είτε είναι επαγγελματική ή φιλική, είτε συναισθηματική. Ανάλογα τον τομέα που σας απασχολεί, διασχίστε εμπόδια, αντιμετωπίστε καταστάσεις και επιστρατεύστε υποστήριξη από συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε νέες φιλίες και αποφύγετε αντιπαλότητες που δεν οδηγούν πουθενά. Ακολουθήστε τους στόχους σας με υπομονή, επιμέλεια και κυρίως αντοχή. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα και εμπόδια, καθώς ο δρόμος που έχετε να διανύσετε δεν είναι ρόδινος, αλλά στο τέλος θα πετύχετε. Αξιολογήστε σωστά τις δυνατότητές σας και μην ασχοληθείτε με πράγματα που στην ουσία δεν είναι της αρεσκείας σας. Το 2017 αντιμετωπίστε τα πάντα με ψυχραιμία, αφήνοντας κατά μέρους τις βιασύνες και θα έχετε μια εξαιρετική χρονιά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κινηθείτε με διπλωματία, υπομονή και συνεργασία, ώστε σε σημαντικές αποφάσεις να έχετε συμμάχους άτομα με ισχυρές επιρροές.


Προσωπικό έτος «3»

Ο αριθμός «3»  συμβολίζει την ανάπτυξη, το μετασχηματισμό, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές τη νέα χρονιά. Η επιτυχία σας το 2017 εξαρτάται καθαρά από τις δικές σας ενέργειες και τη καθαρή σας κρίση και όχι από τις πιθανότητες. Σαφώς θα σας προσφέρει αντίστοιχα την απαιτούμενη δύναμη που θα χρειαστείτε για να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, αλλά για να ασχοληθείτε και με αγαπημένες ασχολίες. Φροντίστε να μην τη σπαταλήσετε σε άχρηστους σκοπούς, αλλά σε πράγματα αναγκαία ή που σας αρέσουν. Νιώστε απελευθερωμένοι, χαλαρώστε και κατευθύνετε τη ζωή σας χρησιμοποιώντας και τη διαίσθησή σας. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να είστε καινοτόμοι και ζήστε την κάθε μέρα που θα έρχεται σαν μοναδική.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εκμεταλλευτείτε τις ικανότητές σας για να βελτιωθείτε και αποδείξτε σε όλους ότι είστε το ιδανικό άτομο στην κατάλληλη θέση.


Προσωπικό έτος «4»

Ο Αριθμός «4» αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητα και την επιμέλεια που θα πρέπει να δείξετε, καθώς το 2017 δεν είναι η χρονιά που θα περιμένετε να γίνονται όλα χωρίς να προσπαθήσετε. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς απέναντι στην έκφραση των «θέλω» σας, να έχετε μελετήσει τη στρατηγική σας με κάθε λεπτομέρεια και να επικεντρωθείτε με σοβαρότητα στα σχέδιά σας, αλλιώς θα χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Βελτιώστε τη φυσική σας υγεία και την ψυχική σας κατάσταση για να είστε πιο ανθεκτικοί σε απογοητεύσεις. Ενισχύστε τις δυνατότητές σας και σχεδιάστε λεπτομερώς τα επόμενα βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα αν καταβάλετε τις μέγιστες προσπάθειες για την επίτευξη των σχεδίων σας. Ακόμα και αν κάποιες φορές αγχωθείτε, θα αποζημιωθείτε με το αποτέλεσμα που θα είναι επιτυχές.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Με σκληρή δουλειά, υπομονή και οργάνωση θα πετύχετε καταξίωση, ιδανικά αποτελέσματα και προσωπική ευχαρίστηση.


Προσωπικό έτος «5»

Ο αριθμός «5» φέρνει σημαντικές τροποποιήσεις στη ζωή σας και αρκετές προκλήσεις που θα προκύψουν μέσα από τις αλλαγές. Το 2017 μάλιστα θα είναι πολύ περισσότερες και αναπόφευκτες. Εάν προετοιμαστείτε κατάλληλα να τις αντιμετωπίσετε η χρονιά θα είναι καλή, αλλιώς θα αποδειχθεί δύσκολη. Ίσως να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε όλες τις αλλαγές, όμως κάνοντας τις κατάλληλες προσαρμογές και παραλλαγές μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας με εποικοδομητικό τρόπο. Δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας και σε κάθε σταυροδρόμι που θα συναντάτε επιλέξτε τη σωστή πορεία. Κανείς δεν μπορεί να σας επιβάλλει τι θα διαλέξετε, άρα εσείς θα επιλέξετε ποιες αλλαγές θα αποδεχθείτε. Το αφεντικό στη ζωή σας είστε εσείς και η φετινή χρονιά θα σας δώσει τη δύναμη να κάνετε οι ίδιοι τις επιλογές και να εφαρμόσετε τις βελτιώσεις.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ήρθε η ώρα για νέες ιδέες, καινούριους φίλους, ταξίδια, ακόμα για αλλαγή σπιτιού ή εργασίας. Εγκαταλείψτε για πάντα ότι παλιό και περιττό και αρχίστε νέα ζωή. 


Προσωπικό έτος «6»

Ο αριθμός «6» σχετίζεται με την επικοινωνία για αυτό η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη με άτομα που θα σας περιβάλλουν. Ανεξάρτητα από τους λόγους που θα σας οδηγήσουν να επικοινωνείτε περισσότερο , θα υπάρξει αισθητή αλλαγή στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις αλλά και στην κοινωνική σας άνοδο. Οι νέες επαφές θα φέρουν πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Μοιράστε το χρόνο σας ισόποσα ώστε οι ευθύνες που θα αποκτήσετε απέναντι στους άλλους να μη βάλουν σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σας καθήκοντα. Αύξηση θα υπάρξει και στις οικογενειακές ευθύνες και θα χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, όμως, θα σας είναι ευχάριστο. Το 2017 σηματοδοτεί αριθμολογικά και μια νέα σχέση πιο ρομαντική και εκφραστική με έντονα συναισθήματα σε εσάς που είστε ακόμα ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα καλυτερέψετε τη σχέση σας και ίσως την προχωρήσετε ένα επίπεδο παραπάνω. Μπορεί φέτος να πιεστείτε, αλλά θα πάρετε το καλύτερο σε σχέσεις και φιλίες.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα και εσείς απλά πρέπει να ανοίξετε. Δημιουργήστε οικογένεια ή καλυτερέψτε την υπάρχουσα οι δεσμευμένοι.


Προσωπικό έτος «7»

Ο αριθμός «7» φέρνει ανάπτυξη και ζητάει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να δώσετε την πρέπουσα προσοχή στη ζωή σας. Κάντε μια ενδοσκόπηση στις προσωπικές σας ανάγκες, αφήνοντας στην άκρη δυσκολίες που ανήκουν στο παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά. Η νέα χρονιά φέρνει καλυτέρευση μειώνοντας το άγχος που σας είχε καταβάλλει εξαιτίας επαγγελματικών θεμάτων. Διαφορετικές τεχνικές και μέθοδοι θα διευρύνουν τις προοπτικές στο να εξελιχθείτε και να ξεκολλήσετε απ’ ότι σας κρατούσε πίσω. Ο προγραμματισμός, η προετοιμασία και η πνευματικότητα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Το 2017 ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα ή χόμπι που σας χαλαρώνουν και σας αναζωογονούν. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε πηγές εντάσεων, θα κάνετε πιο ανάλαφρες τις μέρες σας αλλά θα προετοιμάσετε με καθαρότερο μυαλό και στρατηγικές που θέλετε να ακολουθήσετε.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εκτιμήστε τις δυνατότητές σας και συνεχίστε να βελτιώνεστε. Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και στηριχτείτε στα πόδια σας.


Προσωπικό έτος «8»

Ο αριθμός «8» φέρνει την ανάπτυξη και νέες γνώσεις. Μετά από μια πιεστική χρονιά, φέτος θα φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Αν είχατε τηρήσει κάποιο προγραμματισμό θα κινηθείτε πιο ανάλαφρα, αν όχι το 2017 θα σας φανεί πιο δύσκολο. Όσο πιο πολύ προσπαθήσετε, τόσα πιο πολλά οφέλη θα καρπωθείτε με ποικίλους τρόπους. Επαγγελματικά η καριέρα σας θα έχει άνοδο, όπως και η κοινωνική σας ζωή. Βελτιώστε την προσωπικότητά σας και βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό. Διευρύνεται τους ορίζοντές σας με την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και εντυπωσιάστε τους πάντες με τις γνώσεις σας. Ακόμα και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας αν το επιδιώξετε. Σαφώς μπορείτε να πάρετε επιχειρηματικά ρίσκα και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε, διατηρώντας το μέτρο και χωρίς να απομακρύνεστε από τους στόχους σας. Μπορείτε να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό, καθώς το «8» είναι ένας εξαιρετικός αριθμός και φέρνει επιτυχία, αρκεί να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Προγραμματίστε και προετοιμάστε τα πάντα εκ των προτέρων για να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση με σοφή κρίση και επιχειρηματικό μυαλό.


Προσωπικό έτος «9»

Ο αριθμός «9» είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς επηρεάζει τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Όσοι φέτος έχετε προσωπικό έτος τον αριθμό «9», να περιμένετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Κλείνετε ένα κύκλο ζωής και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά σας κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνων, θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις στρατηγικές που ακολουθήσατε και να διορθώσετε τα λάθη σας. Στην πορεία που θα διανύσετε θυμηθείτε όσους σας βοήθησαν και στήριξαν με το δικό τους τρόπο και εκφράστε αντίστοιχα την ευγνωμοσύνη σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βγείτε διπλά κερδισμένοι, καθώς θα είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν και το 2017. Δεδομένου ότι το επόμενο έτος θα κάνετε μια νέα αρχή, αλλάξτε το μέλλον σας, κάντε σχέδια για το μέλλον και βάτε τις βάσεις για να τα εφαρμόσετε όταν έρθει η ώρα. Επανεξετάστε λάθη του παρελθόντος, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας και μάθετε να είστε σαφείς με τους στόχους σας. Με επιτεύγματα που δεν είστε ικανοποιημένοι, σκεφτείτε ένα διαφορετικό νέο μονοπάτι να ακολουθήσετε και να εφαρμόσετε.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πείτε αντίο σε οτιδήποτε παλιό και ξεπερασμένο που προκαλεί άγχος και δυσαρέσκεια σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάξτε τρόπο σκέψης κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία.


Ευχή καρδιάς... Να έχουμε όλοι μας μια υπέροχη χρονιά!!!