Social Icons

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα με τους συνεργάτες σας, όσο και στο συναισθηματικό, με το σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, για να προχωρήσετε σε κατακτήσεις. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώστε πιο σίγουροι για τι κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε μαζί με το χαμόγελο και την ευθύτητα απέναντι στις συναλλαγές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά παράλληλα μέσα από αυτές θα αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στυλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούριες συνεργασίες και συμφωνίες, θα πέφτουν βροχή. Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες, για να μπορέσετε να λικνιστείτε στο χορό της σπάταλης.

ΖΥΓΟΣ: Πειραματιστείτε στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει, γιατί ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δε θα μπορούσε να είναι η τύχη απ’ ότι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δε θα βγείτε χαμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και προπαντός να έχετε την αίσθηση της σταθερότητας. Εκφραστείτε ελεύθερα προς το σύντροφό σας, ενώ παράλληλα θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας.


ΙΧΘΥΣ: Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει. Η φλόγα θα ξαναδυναμώσει, αλλά από εσάς εξαρτιούνται οι αποφάσεις που θα πάρετε.