Social Icons

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Για το μόνο που σας κατηγορεί ο σύντροφός σας ότι δεν του αρέσει, είναι οι ξαφνικές μεταλλαγές στη διάθεσή σας. Κρατήστε στη σχέση σας μόνο ότι αρέσει και στους δυο σας και αποτινάξτε πράγματα που δε λειτουργούν πια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε καταστάσεις που θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Κατοχυρώστε αυτά που σας ανήκουν και τα έχετε κερδίσει με την αξία σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις συνεργασίες σας πιο ουσιαστικές για να είναι περισσότερο αποδοτικές. Τολμήστε να εκπληρώσετε τα όνειρα που δε φανταζόσασταν ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να δράσετε δυναμικά στον επαγγελματικό σας χώρο, περιμένετε τις κατάλληλες συνθήκες. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούρια σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Ζητήστε από το σύντροφό σας, να σας εκφράσει τα συναισθήματά του. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας, που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας, θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΖΥΓΟΣ: Αποδεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις που θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές. Δείξτε την εκτίμησή σας σε κάποια άτομα που το αξίζουν και όχι σε όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σαφείς διακανονισμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το σκοπό σας. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καθυστέρηση στα προγραμματισμένα σχέδια που έχετε κάνει με το σύντροφό σας θα προκληθεί και το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η συναισθηματική σας ζωή χωρίς λόγο, είναι πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεκινάτε καυγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορώνα- γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμα και τις καλύτερες σας στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είσαστε με συνεργάτες για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τους δυο σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα σας ταράξει η άπλετη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μια φορά να δείξετε πως μπορείτε να κρατηθείτε ψύχραιμοι.