Social Icons

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 



Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Οκτώβριος...



Ο μήνας ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στις 1 στο Ζυγό, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και του Ουρανού σε δυσαρμονία. Διατηρήστε ισορροπίες σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες, καθώς οι εξελίξεις θα τρέχουν. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στο Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς. Θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 4 ο Ήλιος στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, βοηθάει να εκφραστείτε δημιουργικά και να αναλάβετε καθήκοντα με σύνεση. Η εργατικότητα επιβραβεύεται.

Στις 5 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο. Την ίδια μέρα ο Άρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, προκαλεί λάθη, διαφωνίες και εκνευρισμό. Μην καταπιαστείτε με τίποτα έξω από τα σχέδιά σας.

Στις 7 ο Ερμής περνάει στο Ζυγό και θα επιζητάτε την αρμονία ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κάνετε πίσω σε δικές σας απόψεις. Φροντίστε να είστε οργανωμένοι και μεθοδικοί για να πετύχετε τους στόχους σας, διατηρώντας υψηλά τη λογική και μετριασμένο το συναίσθημα. Την ίδια μέρα ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σας ωθεί να υπέρ εκτιμήσετε τις δυνάμεις σας και η αυξημένη αίσθηση εξουσίας που θα θέλετε , θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Όσοι έχετε μυστική ζωή θα κινδυνέψετε με αποκαλύψεις.

Στις 11 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς αυξάνει τη δυναμικότητά σας ώστε να αναλάβετε υποχρεώσεις, αλλά η θέλησή σας θα είναι μειωμένη λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα, όπως και οι αντιστάσεις σας απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις.

Στις 13 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Ο εκνευρισμός θα μειώνει την αντικειμενικότητα και η λογική θα πηγαίνει περίπατο.

Στις 14 ο Ερμής στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι ιδανική όψη για αποφάσεις, για να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 15 ο Ήλιος στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές. Την ίδια μέρα ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,  σας βγάζει προς τα έξω το σκληρό σας πρόσωπο και ακραίες συμπεριφορές. Εάν αφήσετε τον εγωισμό να σας παρασύρει, μην περιμένετε να βρείτε κατανόηση από τους γύρω σας.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16/10 στον άξονα Κριού- Ζυγού, με τη συμμετοχή του Άρη, του Πλούτωνα και του Ουρανού. Επηρεάζει τον οικονομικό τομέα σε διεθνή επίπεδο και αυξάνει την επιθετικότητα και τη βιαιότητα. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 18 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας κοινωνικούς, αυτόνομους, και πιο αντικειμενικούς σε ότι θα συμβαίνει γύρω σας. Θα είστε σε διαρκή αναζήτηση ώστε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό και αυτό θα σας προσθέσει πόντους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 20 ο Ερμής στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, είναι ακατάλληλη όψη για αγορές ή για να εφαρμόσετε σχέδια. Επίσης αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν θα αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Στις 24 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό, φέρνοντας στο προσκήνιο το ένστικτο και αφήνοντας τη λογική σε δεύτερη μοίρα. Θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και σκληροί ταυτόχρονα, αλλά θα υστερείτε σε διπλωματία. Αποφύγετε όσο μπορείτε αντιφάσεις σε επαφές, φιλίες και γνωριμίες.

Στις 25 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, αυξάνει τις ανασφάλειες και τα παράπονα. Μη ζητήσετε πολλά από τον περίγυρό σας γιατί θα τους δύσκολο να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.

Στις 26 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, μειώνει δυσκολίες, αντιστάσεις και φέρνει τύχη και ευκολία στις υποθέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την όψη προς όφελός σας και δεχθείτε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες.

Στις 29 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 30 στο Σκορπιό. Ενισχύει την αισιοδοξία και ωθεί προς τις σωστές κατευθύνσεις σε υποθέσεις και στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι. Την ίδια μέρα ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, αυξάνοντας τη διαίσθηση και κάνοντάς μας πιο δημιουργικούς. Απλά αποφύγετε περιττά λόγια, ώστε ο ανάδρομος Ποσειδώνας να μη φέρει πισωγυρίσματα.