Social Icons

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αποκομίστε όσα περισσότερα μπορείτε, τόσο σε πρακτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο, γιατί μέσα από τη διαφορετικότητα των σχέσεων, θα βρείτε τη συμπαράσταση που αποζητάτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο δρόμος που έχετε να διανύσετε για να έχετε καλή πορεία στις σχέσεις σας είναι ακόμα αρκετά μακρύς, γι’ αυτό αξιολογήστε τις με καθαρό μυαλό, αφήνοντας στην άκρη πιέσεις και υπερβολές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεμπερδέψτε οριστικά με κάποια θέματα  για να νιώσετε ασφάλεια. Πρέπει να δείξετε καλή θέληση αφού τα λόγια  δε θα συμβαδίζουν με τις πράξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τόσες δυσκολίες και εντάσεις που θα υπάρξουν είναι σίγουρο πως η ψυχολογία σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα σας κάνει καλό να μείνετε λίγο μόνοι για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας.

ΛΕΩΝ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός, δε θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μία επέκταση σε καινούριους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές.

ΖΥΓΟΣ: Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ότι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει πιο πολύ. Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω, θα βρεθούν και πάλι στο δρόμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δε συμφωνούν με τις απόψεις και τα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή σε μία διαμάχη με το σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας, σας βρίσκουν εντελώς αδιάφορους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε. Όταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.


ΙΧΘΥΣ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις.