Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κυριακή 16 έως 22/10/16

ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 16 στον άξονα Κριού- Ζυγού, οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε τη βδομάδα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος, που τον χρειάζεστε. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δε σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας. Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δε θα καταφέρετε να είστε συνεπείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι όμορφες στιγμές που θα περνάτε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά, θα ανεβάζουν την ψυχολογία σας και δε θα επιτρέπουν να πέσετε σε μελαγχολία. Κρατηθείτε μακριά από άτομα  που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας, με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Θα μπορείτε α είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται που θα αποταμιεύσετε και που θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επαγγελματική σας καταξίωση θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες θα σας βοηθούν πολύ. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλετε, οι καταστάσεις θα απαιτούν μια ριζική αλλαγή. Ανοίγει για εσάς ένας καινούριος κύκλος που θα απαιτεί από εσάς να βρείτε καινούριους τρόπους να υποστηρίξετε τις αξίες σας, αλλά και τις ιδέες σας. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε τους στόχους σας και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά το χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή σας τύχη. Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας προσέξτε σε ποιο σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων. Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δε συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από ένα λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη τη μέρα των ερωτευμένων και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια. Φροντίστε να ελέγχετε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και να πράττετε με σύνεση και λογική, για να μπορέσετε να επιτύχετε το σωστό μοντέλο επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό να υπάρχουν μπερδέματα, όμως, το να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα, επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι, δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιες είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις, δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα ποικίλλει και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες πάλι έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, θα μπορέσετε εάν δε σας κυριεύσει ο φόβος να δείτε κατάματα την αλήθεια.

ΖΥΓΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 16 στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση. Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν, δε θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε. Τίποτα δε θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Απλά, δώστε και στο σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δε θα βγείτε χαμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε το κακό στη ρίζα του και θα νιώσετε αρκετά καλά. Μην παρασυρθείτε από ακραίες συμπεριφορές που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας και θα σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν, απλά αφήστε τα προσωρινά στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Έχετε πολύ καιρό να κάνετε κάτι για εσάς και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Κάντε αλλαγές, ξεκινώντας από την εμφάνισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 18 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, ίσως χρειαστεί να πάρετε άμεσα αποφάσεις που θα αφορούν τη σταθερότητα των σχεδίων σας. Θέστε βάσεις για μελλοντικές εξελίξεις, κρατώντας όμως, μια επιφύλαξη για όποια σχέδια δεν έχουν μελετηθεί από όλες τους τις πλευρές. Εξετάστε την κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί, χωρίς να αποφύγετε την αυτοκριτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε παραπέρα ή να ανακαλύψετε μεθόδους διαχείρισης ή βελτίωσης των οικονομικών σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά, ώστε να ξαναβρείτε και πάλι τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρετε στα πάντα ασταμάτητα, χωρίς να προβληματίζεστε. Το πλανητικό σκηνικό ζητάει από εσάς να ενεργήσετε πρώτα με γνώμονα τη λογική και τη διπλωματία και μετά με το συναίσθημα σε ότι θα αφορά τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα είναι έντονοι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό σας τομέα, που είναι αναμενόμενο πως μετά από αρκετές ώρες δουλειάς να μην έχετε διάθεση για διασκέδαση ή καινούριες γνωριμίες. Όμως, όσο και αν αισθάνεστε κουρασμένοι, δεν πρέπει να κλειστείτε στον εαυτό σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια που θα υπάρχει στον έρωτα. Μπορεί οι ευχάριστες στιγμές να μη σας δοθούν απλόχερα, αλλά αυτές που θα σας προσφερθούν, ακόμα και αν θα είναι λίγες, θα έχουν ποιότητα.


ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Στις 20 με τον Ερμή στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, αν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερόν σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα και την εγωκεντρικότητα που σας χαρακτηρίζει και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του.