Social Icons

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στο συναισθηματικό σας τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο και αν η γενική κατάσταση δε σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές σας ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός και αν εσείς από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούρια. Έρχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούνε, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας σχέδια για να προχωρήσουν σε έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα και έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό πως θα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Η διεισδυτική σας σκέψη θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά και εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή και προτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε ότι έχει διαταραχθεί στο στενό σας περιβάλλον και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες, ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά σας θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στο χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα, δε θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη.