Social Icons

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή 2 έως 8/2/14

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας.
Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες σας δυνάμεις και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά. Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσει τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούριες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Χωρίς να διστάσετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένατε, θα εμφανιστείτε δυναμικοί και αρκετά ανανεωμένοι. Έτοιμοι για όλα λοιπόν και η θετική ψυχολογία με την οποία αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, ακόμα και τον υπάρχουν δυσκολίες, ενισχύει τις αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε. Η μέρα ξεκινάει ήρεμα για εσάς, παρόλο που στην ουσία τα θέματά σας θα συνεχίζουν να τρέχουν. Αυτή τη φορά φαίνεστε αποφασισμένοι να μη βγείτε ούτε εκτός προγράμματος, ούτε από τα ρούχα σας για τίποτα και για κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Το πλανητικό σκηνικό θα παίζει παιχνίδια με εσάς και την ψυχολογία σας και κάποιες στιγμές η δύναμη που θα βγάζετε θα γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον σας.
Τα σχέδιά σας σε σχεδόν όλους τους τομείς θα έχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που δε θα μπορείτε να καταλάβετε το λόγο της ύπαρξής τους και εδώ θα είναι απαραίτητο να δείξετε ψυχραιμία και όχι να πανικοβληθείτε. Παράλληλα, θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετή κόπωση, μια που το άγχος σας θα είναι αυξημένο και δε θα σας είναι εύκολο να χαλαρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Συγκρατηθείτε στο να πάρετε οριστικές και αμετάκλητες αποφάσεις, που αργότερα θα μετανιώνατε, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να βοηθήσει, αν εσείς δεν το θέλετε πραγματικά. Τροποποιήστε κάποιες μεθόδους που σκέφτεστε και μην ανοιχτείτε οικονομικά, εκτός αν έχετε μελετήσει καλά τα ρίσκα που θέλετε να πάρετε. Θα αυξηθεί η ευαισθησία σας και το όλο κλίμα που θα επικρατεί θα είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να πυροδοτήσει εντάσεις.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Απαιτείται να φερθείτε διπλωματικά και με τακτ για την επίλυση οποιοδήποτε προβλήματός σας και ειδικά αν αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, γιατί οτιδήποτε κραυγαλέο ή άκομψο, μπορεί να βάλει τη σχέση σας σε κρίση. Η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να
εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε. Κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ανεξαρτησία σας ή να σας αμφισβητήσει, γι’ αυτό μην παίρνετε κατάκαρδα ότι ακούτε. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν χωρίς να αποφασίσετε τώρα για τίποτα σημαντικό, ώστε να αφήσετε ανεπηρέαστο το μέλλον των σχέσεων σας.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και προσωπικού σας χώρου που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας. Πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία και τη μέση οδό, ανάμεσα στην ανάγκη σας για κινητοποίηση και στην απραξία. Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς, αλλά και να υπερβείτε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας. Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας. Θα γεμίσει ευφορία τη συναισθηματική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος.
Η μέρα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση. Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Μια που αρκετά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές του ιδιότητες και μη γυρίσετε συνέχεια σε κείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο να δοκιμαστεί η σχέση στο χρόνο, για να είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να αφεθείτε. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε ή να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως, χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια. Μπορεί η μέρα να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά θα είναι αρκετά εποικοδομητικός, ώστε να σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να φτιάξετε τη ζωή σας.