Social Icons

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στην ζωή σας, δε βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες έχουν κίνητρο τον εγωισμό. Η προσωπική ζωή και το σπίτι, θα απαιτήσουν καινούρια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες θα σας είναι πιο εύκολο. Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό.

ΛΕΩΝ: Καλή η μυστικότητα που θέλετε να διατηρείτε στην προσωπική σας ζωή, αλλά μην το παρακάνετε. Με το να καταπιέζοντας τις πραγματικές σας ανάγκες, καταλήγετε να προκαλείτε συνεχείς εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στον επαγγελματικό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Το κλίμα θα είναι κάπως περίεργο και έκτακτες υποχρεώσεις θα πιέζουν τις ήδη υπάρχουσες. Στηριχθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους για να βγείτε από αδιέξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για αναπροσαρμογές και θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες. Η επιτυχία στο συναισθηματικό τομέα είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα, είτε περιστασιακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εστιάστε στο στενό σας κύκλο και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές. Διαμορφώστε ένα καινούριο περιβάλλον και επενδύστε σε μια καινούρια δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συγκρούσεις δε θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ότι σας πίεζε. Η προσωπική ζωή θα περάσει κρίση, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλλει μια νέα πτυχή της σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει για ότι προσφέρατε μέσα από αυτήν στο περιβάλλον σας. Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας.


ΙΧΘΥΣ: Ενεργοποιηθείτε στο να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάντε μια διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση για αυτά που νιώθετε.