Social Icons

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

"Πανσέληνος στο Λέοντα" - 15 Φεβρουαρίου 2014

Η Πανσέληνος στο Λέοντα που πραγματοποιείται στις 15 Φεβρουαρίου τη επόμενη της μέρας των ερωτευμένων, απαιτεί να δείξετε προνοητικότητα και να αποφύγετε αποφάσεις σε σημαντικά θέματα που δεν έχετε καθαρή εικόνα. Προβληματισμός γύρω από οικονομικά θέματα είναι αναμενόμενος, αλλαγές σε σχέσεις μεταξύ κρατών και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Συμπεριφορές άσχημες, βιαστικές κινήσεις και εντάσεις δε θα προσφέρουν τίποτα άλλο εκτός από προβλήματα.
Καθώς κάνει αντίθεση με τον Ήλιο, μειώνει τη δημιουργικότητα και ενισχύει το φόβο της αποτυχίας. Η ημέρα θα είναι ιδανική για κάποιους και για κάποιους άλλους όχι. Η συμμετοχή του Κρόνου, κλείνει κεφάλαια της ζωής μας που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δίνει νέες εκκινήσεις. Η συνειδητοποίηση των γεγονότων θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία.
Από συναισθηματικής πλευράς, εξωτερικεύει το πάθος κάτι που θα είναι ιδιαίτερα εμφανές σε όσους είναι ήδη δεσμευμένοι.
Όσοι έχουν Ήλιο, Σελήνη ή Ωροσκόπο στο Λέοντα ή τον Υδροχόο θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από αυτή την Πανσέληνο.


ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, μπορείτε να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Χαρείτε τη μέρα με όποιο τρόπο μπορείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη εργασιακά θέματα που σας χαλούν τη διάθεση και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες ή στην αγκαλιά του συντρόφου σας όσοι είστε δεσμευμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Πανσέληνος στο Λέοντα συμβάλλει θετικά, ώστε να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να ερωτευθείτε. Βγείτε από το καβούκι σας, γιατί ακόμα και οι αδέσμευτοι θα αιφνιδιαστείτε από ένα πρόσωπο που θα σας συγκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά και θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε ουσιαστικές θετικές αλλαγές στο συναισθηματικό σας τομέα. Περιορίστε τον καταναλωτισμό και μην τον συνδυάζετε με την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, η μέρα θα σας προσφέρει από τη μία εντάσεις και αντιξοότητες και από την άλλη πάθος και ερωτισμό. Αφήστε στην άκρη γκρίνιες και ζήλιες και χαρείτε τη μέρα όπως πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε δικαιολογίες που θα σας κρατήσουν μακριά από το ταίρι σας. Από το να έχετε αμφιβολίες για τα αισθήματά του, είναι προτιμότερο να δείξετε εσείς τι νιώθετε. Οι αδέσμευτοι, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεφύγει από το καλούπι του συντηρητισμού.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι από εσάς δεν έχετε βρει το ταίρι σας, η μέρα προσφέρεται για να την περάσετε με συντροφιά της επιλογής σας. Οι δεσμευμένοι θα λάβετε ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας, που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας χαροποιήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απομακρυνθείτε από τα κοινά και τη βαβούρα του εργασιακού σας χώρου και περάστε όμορφα με το σύντροφό σας ή με βγείτε έξω με φίλους ώστε να γνωρίσετε το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στο Λέοντα σας προκαλεί έναν ελαφρύ εκνευρισμό, οπότε το ξεκίνημα της μέρας απαιτεί από εσάς να κινηθείτε διπλωματικά. Μετρήστε τα υπέρ της ζωής σας που είναι περισσότερα από τα κατά και μη χάνετε άλλο χρόνο από το να διεκδικήσετε την ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις σας επιφυλάσσει η μέρα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε σωστό δρόμο και αυτό είναι κάτι που σας ωθεί να κάνετε όνειρα και να προσπαθείτε για την υλοποίησή τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε ή νομίζετε ότι έχετε βάλει τάξη στη συναισθηματική σας ζωή, οπότε τη μέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει υποτονικούς και αδιάφορους. Αρπάξτε την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να αλλάξετε λίγο τους ρυθμούς σας.

ΙΧΘΥΣ: Η Πανσέληνος στο Λέοντα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν σε συναισθηματικό επίπεδο  και χειριστείτε τις έξυπνα προς όφελός σας.