Social Icons

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή 23/2 έως 1/3/14

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου- 20 Απριλίου): Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε το ελάχιστο. Μην κατηγορείτε το σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε και εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση, θα περάσει η μέρα. Πρέπει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, τώρα που μπήκατε για τα καλά στο χορό του ανταγωνισμού.


ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου- 20 Μαΐου): Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την  προσοχή σας σε ότι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Σε ότι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας. Η ιεράρχηση των ιδεών σας που θα έρχονται σα χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου): Από εσάς εξαρτάται το αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας. Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια. Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες, δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε το δυναμισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου): Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας. Το ζητούμενο της ημέρας, είναι να μάθετε να προβάλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου): Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.
Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Μετά από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση. Καινούρια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Κάτι καινούριο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά το πόσο οι άλλοι σας καλύπτουν. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Έχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε. Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου): Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα. Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί. Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ ( 23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου): Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας. Θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου): Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους. Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανά ανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου): Η βδομάδα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες. Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου): Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να εκθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα. Η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε και μην υπολογίσετε σε αυτές που μπορεί να σας δώσουν.