Social Icons

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας δημιουργούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να μπορέσετε να βρείτε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.
Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας και με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα. Εάν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να είναι σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο.

ΛΕΩΝ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως. Διοχετεύστε την ενεργητικότητα που έχετε και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην καθυστερήσετε άλλο κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει εδώ και καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Παρακάμψτε εμπόδια που σας βάζουν κάποια συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δε σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Δε βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σας άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους σας και αρχίστε να τους υλοποιείτε. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κλείσετε συμφωνίες.


ΙΧΘΥΣ: Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Άτομα κύρους δείχνουν έτοιμοι να σας στηρίξουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας.