Social Icons

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας, θα αλλάξουν ριζικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Για να προχωρήσετε κάποια βήματα μπροστά,  περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Είτε από δική σας απόφαση, είτε από τη φορά των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για μια αλλαγή. Σαφώς και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, άλλα να ξέρετε ότι δε θα είναι χωρίς κόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές, θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

ΛΕΩΝ: Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Τα αναλυτικό και διεισδυτικό πνεύμα που διαθέτετε, θα συνεργαστεί με τη διαίσθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να πάρετε απόφαση ότι τα καλά αποτελέσματα δε θα έρθουν αν δεν προσπαθήσετε και οι ίδιοι. Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέση σας να γίνει αιτία για καυγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων.


ΙΧΘΥΣ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μη μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες.