Social Icons

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

«Έκλειψη Σελήνης στον Κριό» - 19 Οκτωβρίου 2013

Στις 19 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιείται η τέταρτη έκλειψη της χρονιάς. Η παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στον Κριό, στις 2:37 ώρα Ελλάδος,  επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν άλλους πλανήτες σε αυτά.
 

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα φέρει πισωγυρίσματα σε επιχειρήματα και ξεκινήματα. Οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν τη μέρα της έκλειψης αλλά και τις μέρες γύρω από αυτήν, θα μας ωθήσουν σε αλλαγές, αναγκαστικές για να προχωρήσουν τα σχέδιά μας. Προσοχή  θα χρειαστεί και στις σχέσεις, καθώς οι εντάσεις δε θα λείψουν ούτε εκεί. Η τεταμένη ατμόσφαιρα θα σας ωθεί να κινείστε στα όρια της υπερβολής, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Κρατήστε την ενέργειά σας για αργότερα και μην μπείτε σε ανταγωνισμούς, καθώς οι διαπληκτισμοί και τα ξεσπάσματα θα προκαλέσουν δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε να τοποθετήστε σωστά σε συζητήσεις και συναντήσεις, ώστε οι παρανοήσεις να μη φέρουν παρερμηνείες.

Η έκλειψη στα ζώδια…

ΚΡΙΟΣ: Χειριστείτε με διπλωματία τον οικονομικό σας τομέα, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να πιεστείτε ή να σας πιέσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβληματισμός και αναστάτωση θα προκύψουν στον οικογενειακό σας χώρο, επηρεάζοντας άμεσα τις κοινωνικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην κάνετε κάτι παρακινδυνευμένο στον επαγγελματικό ή οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ηρεμήστε, κρατήστε ισορροπίες και μην κάνετε ριψοκίνδυνα πράγματα. Όσο λιγότερο εκτεθείτε σε κινδύνους τόσο καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας και ταυτόχρονα και η διάθεσή σας. Απομακρυνθείτε από άτομα που προσπαθούν να σας βλάψουν και κινούνται παρασκηνιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν έχετε αφήσει στην άκρη υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, βάλτε τις αμέσως μπροστά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη αναβολή.

ΖΥΓΟΣ: Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις άκρως απαραίτητες και κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και λόγια που θα αφορούν τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυσκολίες που θα προκύψουν στα σχέδιά σας θα σας πάνε ένα βήμα πίσω, αλλά μη σας πιάνει πανικός γιατί είναι προσωρινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο θα σας γεμίσουν ανασφάλεια. Προσέξτε τις κινήσεις σας και προχωρήστε με μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε λίγο τον τρόπο που συμπεριφέρεστε όταν νιώθετε ότι οι άλλοι σας αδικούν. Προκαλώντας νέες αντιδικίες δε θα κερδίσετε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε και καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας επειδή πραγματικά το θέλετε και όχι μόνο γιατί πιστεύετε ότι ταιριάζουν στον περιβάλλοντα κύκλο.


ΙΧΘΥΣ: Δυσκολεύουν οι σχέσεις σας με συγγενείς, αλλά και συνεργάτες. Είναι πολύ πιθανό ένας από τους στόχους σας να μην έχει τις προδιαγραφές για να πετύχει.