Social Icons

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις 2014

Αποχαιρετούμε το 2013 και υποδεχόμαστε το 2014 μια δύσκολη χρονιά, με τον Κρόνο να συνεχίζει το μεγάλο ταξίδι του στο Σκορπιό. Ένας ισχυρός πλανήτης με ένα εξίσου σοβαρό ζώδιο δεν μπορεί να φέρει τίποτα άλλο εκτός από αναμέτρηση. Είναι η χρονιά που οι δυνατοί θα νικήσουν και οι αδύναμοι θα πρέπει να γίνουν δυνατοί.
Τίποτα δε θα μπορεί να αφεθεί στην τύχη και όλα θα χρειάζονται σωστή καθοδήγηση. Ο οικονομικός τομέας θα είναι αυτός που θα απασχολήσει σχεδόν όλον τον πλανήτη, ενώ οι επιχειρήσεις θα χρειαστούν μεγαλύτερα στηρίγματα για την επιβίωσή τους, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και αυξημένα κρούσματα βίας παγκοσμίως.

Ο Πλούτωνας που είναι ο πλανήτης του μετασχηματισμού εξακολουθεί να κάνει τεταμένες πτυχές με τον Ουρανό που είναι ο πλανήτης των εξελίξεων και ανακατατάξεων, οπότε, η αναταραχή που υπήρξε τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί, όπως και τα ακραία καιρικά και φυσικά φαινόμενα που προκαλούνται όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε σύγκρουση.

Με τον Δία να παραμένει στον Καρκίνο μέχρι τις 16 Ιουλίου, σε πρώτη μοίρα θα βρίσκονται θέματα που αφορούν οικογένεια, σχέσεις, γονείς, σπίτι. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόος, Ζυγός) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς), θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσουν φίλους, ταξίδια, αλλά και ρομαντικές καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), χρειάζεται να ασχοληθούν περισσότερο με τα εργασιακά τους θέματα και κυρίως θέματα καριέρας, στόχους και βελτιώσεις σε ότι σχετίζεται με τα εργασιακά τους. Τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως), θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά σε σχέσεις, φιλίες, επικοινωνία. Ένα βήμα παραπάνω ώστε να ξεφύγουν από τη μυστικοπάθεια κρίνεται απαραίτητο για να πάνε πιο μπροστά.


Κατά το έτος 2014 θα πραγματοποιηθούν 4 εκλείψεις:
-         Ολική έκλειψη Σελήνης στις 15 Απριλίου 2014 στο Ζυγό, ορατή από Αυστραλία, Ειρηνικό και Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) του 3ου δεκαημέρου.
-         Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014 στον Ταύρο, ορατή από Ινδία, Αυστραλία, Ανταρκτική, που επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιό, Υδροχόο, Ταύρο και Λέοντα) του 1ου δεκαημέρου.
-         Ολική έκλειψη Σελήνης στις 8 Οκτωβρίου 2014 στον Κριό, ορατή από Ασία, Αυστραλία, Ειρηνικό και Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) του 2ου δεκαημέρου.

-         Μερική έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου 2014 στο Σκορπιό, ορατή σε βόρειο Ειρηνικό και βόρεια Αμερική, που επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιό, Υδροχόο, Ταύρο και Λέοντα) του 1ου δεκαημέρου.

Καλή χρονιά!!!