Social Icons

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 13 έως 19/10/13

ΚΡΙΟΣ: Με την παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 19, οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και γοητευτικές, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στη χαρά του έρωτα, όμως, προσέξτε μην μπλεχτείτε στα δίχτυα του, γιατί μπορεί να πληγωθείτε, αν δεν έχετε διαλέξει σωστά. Όσοι είστε δεσμευμένοι, κρατηθείτε και αντισταθείτε στο να καταφύγετε σε μια παράλληλη ερωτική σχέση, που θα αναστατώσει την ήδη ταραγμένη ζωή σας. Εάν η σχέση που διατηρείτε έχει υποστεί κάποιες φθορές, αυτός θα είναι ένας ακόμη σεισμός που θα τη γκρεμίσει οριστικά καθώς θα είναι αδύνατο, να διατηρηθεί κάτι τέτοιο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17, σκεφτείτε καλά πριν παρασυρθείτε, γιατί μαζί θα αλλάξει και η ψυχολογική σας διάθεση με αλλεπάλληλα σκαμπανεβάσματα. Διατηρείστε σε οργάνωση και καλή κατάσταση τη γέφυρα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η μέρα θα έχει κάποιες φάσεις δοκιμασίας, περισσότερο από το χώρο των συμπτώσεων, παρά από τις βασικές προθέσεις τρίτων. Κάποια πράγματα είναι απαραίτητο να γίνουν σα διαφώτιση σε προηγηθείς παρεξηγήσεις και τα μηνύματα που παίρνετε είναι ουσιαστικά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα στοιχεία που πρέπει να καταπολεμήσετε για να βγείτε νικητές στο συναισθηματικό σας τομέα είναι οι αυταπάτες που τρέφετε και οι ιδιοτροπίες που συντηρείτε στον έρωτα. Ίσως η μέρα για  τα ερωτικά σας να μην είναι τόσο ήρεμη, αλλά μέσα στη  ταλαιπωρία που θα υποστείτε, θα σας δώσει δυνατές γεύσεις χαράς. Να θυμάστε πως ακόμα και αν οι ικανοποιήσεις που θα λάβετε είναι στιγμιαίες, δε σημαίνει πως πρέπει να γίνετε αντιδραστικοί και να απογοητευτείτε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις και εργασίες σας, δίνοντας λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε περισσότερο χρόνο για τη σχέση σας μια που οι ιδιαίτερες στιγμές θα βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα κενά. Μη βασιστείτε σε ενέργειες που δεν έχουν συζητηθεί. Εάν δε χαλαρώσετε, οι εκλογικεύσεις σας δεν μπορούν να γίνουν εύκολα αποδεκτές. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε ένα απολογισμό, ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν. Στηρίξτε τις ελπίδες σας σε μια συναισθηματική τρυφερότητα που φαίνεται να δημιουργείται. Κρατήστε τις επιφυλάξεις σας μέχρι να αποδειχθεί ότι είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε το σύντροφό σας να λειτουργεί χωρίς πρόγραμμα, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά και τη συνεργασία σας. Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και εκφράστε ανοιχτά αυτά που σας απασχολούν για την πορεία της σχέσης σας. Μην επιτρέπετε να σας απορροφούν θέματα καθημερινότητας και αποσυντονίζεστε από τους στόχους σας. Εάν υπάρχει κάποια συνεργασία που έχει αποβεί ανώφελη για εσάς, δώστε της τέλος. Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 15, αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το. Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος. Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει. Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν. Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις. Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε.
Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση. Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας. Βέβαια, μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει.


ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να περάσετε αρκετές όμορφες ημέρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων, αγαπημένων σας προσώπων. Ο οικονομικός σας τομέας θα διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και πρέπει να φροντίσετε να τον διατηρήσετε έτσι. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεστε για να βάλετε κάποιους δικούς σας όρους και να πείσετε για τις ικανότητές σας.