Social Icons

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μία από τις σημαντικές σας ενασχολήσεις είναι να ψάχνετε και να βρίσκετε έξυπνες λύσεις σε προβλήματα. Η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει στη γενική σας αναβάθμιση.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Αξίζει τον κόπο να κάνετε πράγματα για εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα μπορέσετε να προχωρήσετε παρά τις καλές προθέσεις που έχετε αν δε διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα. Έχει σημασία να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από βραχνάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε προσεκτικά το κάθε πρόβλημα από τη ρίζα του για να ξέρετε από πού θα ζητήσετε βοήθεια. Μην αδρανείτε στο να καλλιεργήσετε καινούριες προοπτικές.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η μέρα να ήταν δύσκολη για εσάς, αλλά τώρα που πλησιάζει στο τέλος της θα σας αποζημιώσει, βοηθώντας σας να διορθώσετε τα λάθη σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά από τα προβλήματά σας οφείλονται στο ότι αδυνατείτε να πάρετε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς οι ιδέες σας δημιουργούν ένα χείμαρρο αλλαγών.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ότι σας περιβάλλει, επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων  που θέλετε, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις  επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δε γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ύστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία. Όμως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούριες έγνοιες, απλά βρείτε ασχολίες που να σας γεμίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι.


ΙΧΘΥΣ: Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές. Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν.