Social Icons

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Η παρασκιάς έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 19, απαιτεί να βάλετε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν τους τελευταίους μήνες. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17, ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά, ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις για ασήμαντα θέματα, αλλά και στο να μην αναλάβετε ευθύνες που κανείς δε σας έχει αναθέσει. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών σας προβλημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την Αφροδίτη στο Τοξότη από τις 7, τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πως θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας. Καθώς επικοινωνιακά δε θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δε θα προσκρούσουν σε εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες. Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να πλησιάσουν. Έχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα. Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5, γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας, κάνοντας το στυλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας. Έχετε πετύχει ήδη αρκετά και έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι’ αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν. Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας στις 21 , απαιτεί να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Έχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο και ο μήνας αυτός θα σας δώσει αρκετά, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς μια που έχετε και τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για να δημιουργήσετε ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας. Εάν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους, θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεων σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητα σας, που λειτουργεί σας σίφουνας. Τα εργασιακά σας θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα ζωής. Ένα ταξιδάκι αναψυχής σας είναι απαραίτητο, προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό αν ο σύντροφός σας δεν το καταλαβαίνει, να του το εξηγήσετε. Η ακτινοβολία σας θα σας βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη. Φροντίστε να μοιράσετε όσο μπορείτε πιο δίκαια το χρόνο σας ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 15, οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, θα είναι περισσότερες από ότι περιμένατε και το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί σύμμαχός σας για να μπορέσετε να εκφράσετε τα εσώψυχα συναισθήματά σας και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας προς το σύντροφό σας, έχοντας την απόλυτη ανταπόκρισή του. Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας και όχι να σπαταλάτε ανούσια το χρόνο σας. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας και παρασύρεστε με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφός αν αρχίσει να παραπονιέται πως παραμελείτε τη σχέση σας.