Social Icons

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τα ζώδια το 2014...


Το 2013 μας αποχαιρετά δίνοντας τη σκυτάλη στο 2014!!! Ορισμένα ζώδια θα ευνοηθούν, κάποια θα προβληματιστούν και κάποια θα μείνουν ανεπηρέαστα. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά...


ΚΡΙΟΣ 2014
Η φετινή χρονιά για εσάς τα Κριαράκια το πρώτο ζώδιο του κύκλου, θα είναι λίγο πιο χαλαρή από την προηγούμενη και θα σας φανεί πιο εύκολη. Η χρονιά που πέρασε σας έκανε να νιώθετε πιεσμένοι και αρκετές φορές εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις που νιώθατε ότι δεν μπορούσατε να ξεφύγετε. Ο οικονομικός τομέας ήταν κάτι που σας προβλημάτισε, αλλά το 2014 θα σας καθησυχάσει έως ένα σημείο, αφού θα πρέπει να ανησυχείτε λιγότερο και να επικεντρωθείτε περισσότερο σε εργασιακά θέματα. Όσοι από εσάς προσπαθείτε να βρείτε μια εργασία που να σας ταιριάζει περισσότερο,  η φετινή χρονιά ενδείκνυται. Σε προσωπικό επίπεδο ίσως αισθανθείτε φυλακισμένοι και θελήσετε να διεκδικήσετε ελευθερίες που πιστεύετε ότι σας έχουν στερήσει. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, αλλά συνεργαστείτε με τους γύρω σας και δημιουργήστε κοινούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ 2014
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια χρονιά γεμάτη ένταση, αλλαγές και ανατροπές. Το νέο έτος θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε κυρίως με την προσωπική σας ζωή και θα σας βάλει σε διαδικασία αλλαγής βλέψης των σχέσεών σας. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, ενώ θα αρχίσετε από κοινού να μοιράζεστε ευθύνες, σχέδια, στόχους ακόμα και αποφάσεις. Το να είστε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα θα βάλει τη σχέση σας σε άλλο δρόμο πιο ουσιαστικό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αδράξτε την ευκαιρία να βρείτε το άλλο σας μισό, καθώς βρίσκεται κάπου εκεί έξω και σας περιμένει. Επαγγελματικά θα γεμίσετε καινούριες και φρέσκες ιδέες, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε και νέους συνεργάτες. Όπως καταλαβαίνετε το 2014 ζητάει από εσάς να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, ώστε να καλύψετε πιο γρήγορα τις ανάγκες σας. Να θυμάστε πως μέχρι και το Σεπτέμβριο όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να ανατραπούν. Εσείς αποφασίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2014
Επικοινωνία, επικοινωνία και επικοινωνία!!! Εντάξει αγαπημένα μας Διδυμάκια το καταλάβαμε θέλετε να μιλάτε και να εκφράζεστε. Το πράξατε τη χρονιά που πέρασε και θα το πράξετε και φέτος. Η νέα χρονιά υποστηρίζει την επικοινωνία, αλλά σας συμβουλή έχει να σας προτείνει πως επενδυτικές ιδέες και πράγματα πολύ προσωπικά σας είναι καλύτερα να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Ένα από τα μαθήματα του 2014 είναι η εκμάθηση της σωστής έκφρασης που δε θα σας βγάλει ζημιωμένους. 
Κάντε ένα γενικό ξεκαθάρισμα σε φιλίες και άτομα που θα ανακαλύψετε ότι σας χρησιμοποιούν, πολύ απλά κάντε τα πέρα. Νέα πρόσωπα, πιο ενδιαφέροντα μπαίνουν στη ζωή σας, προσφέροντάς σας νέους ορίζοντες και νέες ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο, αφήστε λίγο τα συναισθήματά σας να μαλακώσουν και δείξτε την ευαισθησία που κρύβετε. Βγάλτε το προσωπείο του χιούμορ όταν θα συναναστρέφεστε με το σύντροφό σας και γίνετε πιο ζεστοί και ρομαντικοί. Το 2014 μάλλον δε θα σας αφήσει να πραγματοποιήσετε ταξίδια, αλλά μικρές αποδράσεις και διαλλείματα θα έχετε αρκετά. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, θα είναι οι μήνες που θα σας κρατήσουν απασχολημένους και θα απαιτήσουν την περισσότερη ενέργεια από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2014
Η νέα χρονιά έρχεται να γίνει ο δάσκαλός σας και το πρώτο μάθημα που θα σας μάθει είναι να απολαμβάνετε τη ζωή και να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Πάντα εργάζεστε σκληρά και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ψάχνετε τρόπους για να προχωρήσετε πιο εντατικά. Θέλετε να ελέγχετε και να οργανώνετε τα πάντα και δεν είναι κακό, αλλά πρέπει κάπου εκεί ανάμεσα να βάλετε και την προσωπική σας ξεκούραση και διασκέδαση. Το 2014 κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, γιατί εκτός από δουλειά υπάρχει η οικογένεια , οι φίλοι, ίσως και κάποιο χόμπι . Η αγάπη θα έχει και αυτή σημαντικό ρόλο φέτος, οπότε περάστε χρόνο με το σύντροφό σας ή ανοίξτε πανιά οι αδέσμευτοι για έναν καινούριο έρωτα. Από το Μάρτιο και μετά θα είστε πιο δημιουργικοί και θα εκφράζεστε πιο εύκολα με τους συνεργάτες σας, ενώ ο Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για οικονομικές κινήσεις και αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

ΛΕΩΝ 2014
Η χρονιά που πέρασε σας ταλαιπώρησε αρκετά, ρίχνοντας την ψυχολογία σας πολλές φορές στα Τάρταρα. Το 2014 παρόλο που για τους περισσότερους δε θα είναι καθόλου εύκολο, εσάς έχει σκοπό να σας αποζημιώσει για τις ταλαιπωρίες που υπεστήκατε ξεκινώντας με το να σας δώσει ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε νέο προς συμφέρον σας και χρησιμοποιήστε το για την εξέλιξή σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και τα μάτια σας αλλά μέχρι εκεί που βλέπετε ότι σας παίρνει ώστε να μην προκαλέσετε τη θεά τύχη που θα σας χαμογελάει. Μεγάλα ανοίγματα και αγορές, δεν έχουν θέση αν πρώτα δε σταθεροποιήσετε τα έσοδά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, προσεγγίστε περισσότερο αγαπημένα πρόσωπα και οικογένεια, χωρίς να ξεχάσετε να δώσετε την πρέπουσα σημασία στο σύντροφό σας. Από τον Απρίλιο και μετά μπορείτε να μεγαλουργήσετε σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2014
Όλη σας η ζωή είναι ένα πρόγραμμα και δεν έχετε σκοπό να το αλλάξετε ούτε και φέτος. Απλά το 2014 θα είναι λίγο περισσότερο περίπλοκο για εσάς και δεν αποκλείεται να δεχθείτε περισσότερες πιέσεις σε τομείς που πιστεύετε ότι τους έχετε τακτοποιημένους. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να σκέφτεστε διπλά πριν πάρετε αποφάσεις οριστικές για το μέλλον σας. Σκόπιμο στην περίπτωσή σας θα ήταν να μοιραστείτε πεποιθήσεις με τους συνεργάτες σας και να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα που είναι πρόθυμα να σας ακούσουν. Από τον Ιανουάριο θα πρέπει να αρχίσετε αλλαγές, βγάζοντας από πάνω σας ότι σας παίρνει ενέργεια, ώστε το Μάρτιο να έχει ξεκινήσει η προώθηση αυτών που θέλετε. Επανεξετάστε στόχους και σχέδια και ανακαλύψτε νέους τρόπους και ιδέες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας όσοι είστε αφεντικά του εαυτού σας.

ΖΥΓΟΣ 2014
Αμέτρητες εκπλήξεις σας φέρνει το 2014, σε όλους τους τομείς της ζωής σας και οι περισσότερες ευχάριστες. Η λέξη κλειδί που θα χαρακτηρίζει τους περισσότερους από εσάς τη νέα χρονιά είναι «αφθονία». Ξεκινήστε από τον πρώτο μήνα να ασχολείστε με πρακτικά θέματα και επί της ουσίας, ώστε να έχετε στη συνέχεια αρκετό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Νέες ιδέες και προτάσεις θα δεχθείτε αρκετές, αλλά θα πρέπει να σκέφτεστε προνοητικά και να μη βιαστείτε να τις αποδεχθείτε όλες αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Με επιμονή και υπομονή θα έχετε οικονομικά οφέλη, ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, νέους συνεργάτες, αύξηση κοινωνικού κύκλου, αλλά και αλλαγή σκηνικού σε συναισθηματικό επίπεδο. Σε ότι αφορά το συναίσθημα, αφήστε την καρδιά σας να ταξιδέψει σε πελάγη που εσείς θα διαλέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2014
Το διάλειμμα τελείωσε, τα κεφάλια μέσα! Ναι, όπως πολύ καλά καταλάβατε η νέα χρονιά έρχεται για εσάς γεμάτη απαιτήσεις για συγκέντρωση, σκληρή εργασία και αφοσίωση και όσοι ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμα θα ανταμειφθείτε. Μπορεί το ίδιο να πράξατε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά το 2014 ζητάει επιτακτικά να συνεχίσετε με ακάθεκτους ρυθμούς ώστε να διατηρήσετε τον έλεγχο και να είναι και με τους δικούς σας όρους. Προσωπικές σχέσεις και ρομαντισμός μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, λόγω των επαγγελματικών σας που θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και καλό θα ήταν για να μη νιώσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα απομάκρυνση να τους ζητήσετε να σας στηρίξουν και να σας υποστηρίξουν. Εξάλλου, χρειάζεστε δίπλα σας την οικογένειά σας για να πορευτείτε. Από τον Μάιο και μέχρι τον Αύγουστο θα σας δοθεί χρόνος για να δείξετε την αγάπη σας, αλλά και για να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2014
Επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου, νέες γνωριμίες και φιλίες καθώς και καινούριους συνεργάτες πρόκειται να σας φέρει το 2014. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες για να κάνετε νέες επαφές, αλλά μη βιαστείτε να βάλετε όσους γνωρίσετε στο «στενό» σας κύκλο. Πρέπει πρώτα να εξετάσετε προσεκτικά ποια πρόσωπα αξίζουν να παραμείνουν κοντά σας, ποια θα πρέπει να τα κρατάτε σε μία απόσταση και ποια είναι εκείνα που θέλουν να επωφεληθούν από εσάς. Η σωστή στρατηγική προσέγγισης θα είναι σωτήρια για τα επόμενα βήματά σας. Η σκληρή δουλειά που θα συνεχίσετε και τη νέα χρονιά θα σας φέρει κέρδη, αλλά να θυμάστε πως τίποτα δεν αξίζει αν δεν είστε καλά. Οπότε να μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε, να τρέφεστε σωστά και να κάνετε και κάνα τσεκάπ ώστε να είστε σίγουροι για την πορεία της υγείας σας. Το Μάρτιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μπορείτε να κινηθείτε με άνεση σε συναισθηματικό επίπεδο και να προχωρήσετε ή να κάνετε αλλαγές σε αντίθεση με το Δεκέμβριο που είναι ακατάλληλος μήνας για να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2014
Τη χρονιά που πέρασε σας απασχόλησαν έντονα τα επαγγελματικά σας και αφού καταφέρατε να αποκτήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες, σκοπεύετε να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς και τη νέα χρονιά. Όμως το 2014, αυτό που θα περιμένει από εσάς θα είναι ένας ανασχηματισμός της προσωπικής σας ζωής. Χωρίς να εγκαταλείψετε τα εργασιακά σας σχέδια, φροντίστε να δώσετε περισσότερο χρόνο και χώρο στα προσωπικά σας που τα έχετε παρατήσει οικειοθελώς. Ο τομέας τους σπιτιού θα ζητήσει την ενέργειά σας, αλλά και τη μεταμόρφωσή σας. Χάσατε φίλους, πληγώσατε άτομα και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας και συγκεντρωθείτε στις φιλίες σας. Καλύτερα να έχετε λιγότερες αλλά γνήσιες, από το να έχετε πολλές και ανούσιες. Η οικογένεια σας χρειάζεται χωρίς την προσθήκη τρίτων. Βάλτε μία τάξη μέχρι τον Ιούλιο, γιατί από τον Αύγουστο και για το επόμενο τρίμηνο θα υπάρχει μία γενική ένταση που δε θα σας επιτρέπει να χαλαρώνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2014
Το 2014 έρχεται για να σας μάθει τι σημαίνει ομαδικότητα. Σας αρέσει να εργάζεστε κυρίως μόνοι σας γιατί έτσι πιστεύετε ότι λειτουργείτε καλύτερα και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να έχετε δίκιο, αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια να συνεργαστείτε με άτομα που βλέπετε ότι έχουν το ίδιο επιχειρηματικό δαιμόνιο με εσάς δε θα σας βγει σε κακό. Απεναντίας θα εξερευνήσετε νέους δρόμους που θα σας αποδώσουν καρπούς γρηγορότερα, καθώς οι ευθύνες θα είναι μοιρασμένες και δε θα χρειάζεται να τρέχετε για όλα μόνοι σας. Και ενώ η επαγγελματική σας ζωή θα καταναλώνει τον περισσότερο από τον χρόνο σας, ο Απρίλιος έρχεται για να σας θυμίσει πως έχετε προσωπική ζωή και υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν ανταπόκριση. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική είναι η σχέση σας και δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσετε και όσοι ήδη το έχετε πράξει να συζητήσετε για απογόνους. Οι αδέσμευτοι ανταποκριθείτε σε μια σχέση που δε θα σχετίζεται για κανέναν λόγο με τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ 2014
Κανείς δε θα πιστεύει φέτος ότι είστε εσείς. Ναι, οι αλλαγές που έχετε να κάνετε θεαματικές και όχι μόνο εξωτερικές, αλλά και εσωτερικές που είναι το κυριότερο. Το 2014 σας αφυπνίζει και αποφασίζετε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, να βοηθήσετε τον εαυτό σας να βρει δύναμη και να σταματήσετε να κρύβεστε κλαίγοντας τη μοίρα σας όταν υπάρχουν δυσκολίες. Από το Μάρτιο θα αρχίσετε να γεμίζετε ιδέες, θα δεχθείτε προτάσεις για συνεργασίες, ενώ ούτε συναισθηματικά θα μείνετε παραπονεμένοι. Πάρτε αποφάσεις για τη ζωή σας και αυτή τη φορά κάντε το μόνοι σας. Βοήθεια θα έχετε όποτε τη χρειαστείτε, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεστε περισσότερο από εσάς. Αλλαγή σκηνικού θα υπάρχει και στον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς τη νέα χρονιά αρκετά νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ παράλληλα κάποια θα φύγουν. Το τελευταίο τρίμηνο θα υπάρχει έντονη  κινητικότητα και όλα θα είναι πιθανά, από μια νέα γνωριμία μέχρι αλλαγή πλεύσης επαγγελματικά.

Καλή Χρονιά!!!