Social Icons

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να δείτε πιο αισιόδοξα τις προσωπικές σας σχέσεις και να τολμήσετε να προτείνετε κάτι που θέλετε εδώ και πολύ καιρό και να είστε σίγουροι ότι θα σας ακούσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να μη στηρίζεστε οικονομικά μόνο σε υποσχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θέματα θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αλλά και αρκετές καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις αισθηματικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις ή να κάνετε σχόλια που θα αφορούν τη ζωή τρίτων προσώπων.

ΛΕΩΝ: Μην εκνευρίζεστε με τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που προκύπτουν, γιατί δε θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να είστε εμπαθείς με τους στενούς συνεργάτες σας. Προτιμήστε τη σιωπή ή την ήπια τακτική απ’ το να πείτε κάτι που θα πληγώσει τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Επωφεληθείτε από τις πρόσφατες γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην παρασύρεστε από κουβέντες που δεν οδηγούν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες γιατί σας ανοίγονται καινούριοι ορίζοντες δραστηριοτήτων. Είναι καιρός να μπει μια τάξη και εσείς να ξεκουραστείτε ουσιαστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πιέσεις που δεχθήκατε τελευταία κλόνισαν την αντοχή σας. Γίνετε πιο ρεαλιστές, καθώς ο ρομαντισμός που σας διακρίνει κάποιες φορές σας εμποδίζει να απομυθοποιήσετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα αποφασιστικής σημασίας τόσο για την οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων όσο και για την εξέλιξη μιας όμορφης συναισθηματικής ιστορίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεδιπλώστε το δημιουργικό σας ταλέντο και αξιοποιήστε κάποιες σοβαρές προτάσεις που θα σας γίνουν. Δημιουργήστε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σας.


ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αναθεωρήσεις στο συναισθηματικό σας τομέα. Μια αλλαγή που μάλλον θα σας φανεί άβολη, είναι σκόπιμη για το μέλλον.